GULF COURT HOTEL BUSINESS BAY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Gulf Court Business Bay este situat într-un loc ideal în districtul Business Bay, oferind unități de cazare de neegalat atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru turiștii care caută o experiență memorabilă.

Localizare

Hotelul este situat la 5 minute de mers cu mașina de stația de metrou Business Bay și la numai 25 de minute de aeroportul internațional Dubai. Hotelul Gulf Court Business Bay se află la numai 5 minute de mers cu mașina de Fântâna Dubai și de centrul comercial Dubai Mall.

Facilitati Hotel

Oaspeții pot savura un mic dejun tip bufet la Al Waha, restaurantul hotelului deschis pe tot parcursul zilei. Printre alte opțiuni de luat masa se numără restaurantul Naisa, unde oaspeții se pot bucura de bucătăria asiatică contemporană, The Other Office, care oferă un bar complet și camere de karaoke, Sports on 4, The Canal Lounge și Cafe Delices. Hotelul Gulf Court Business Bay pune la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de fitness și centrul spa Gulf.

Facilitati Camere

Toate camerele au birou, TV cu ecran plat și canale prin satelit, frigider, ceainic și cadă. Toate oferă vedere la canal sau la oraș. Unele unități de cazare sunt prevăzute cu balcon.