Hilton Garden Inn Ras Al Khaimah


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

DESCRIERE
Hilton Garden Inn este localizat in zona Al Nakheel, langa port. Acesta se afla la doar 1.6 km fata de Aeroportul International RAK si la 96 km distanta fata de Aeroportul International Dubai. Potrivit pentru calatoriile de afaceri, dar si pentru vacantele relaxante in familie, hotelul ofera clientilor sai un mediu curat si primitor.

FACILITATI
Servicii receptive hotel 24/24.
Complexul are un centru de afaceri, care functioneaza in regim non-stop. Acesta ofera gratuit servicii de imprimare, fotocopiere, fax,etc.
Sunt disponibile 5 sali de conferinta.
Hotelul are un teren de tenis si o sala de sport.
Wi-Fi in receptie si in spatiile pentru nefumatori.
Piscina exterioara

RESTAURANT
THE GARDEN GRILL - restaurant principal. Serveste mic-dejun, pranz si cina. Este cunoscut pentru clatitele de la micul-dejun - waffles.
THE POOL BAR - bar la piscina hotelului. Serveste diverse cocktailuri, bauturi carbogazoase, sucuri naturale, platorui cu fructe si gustari reci.
THE GARDEN BAR - bar in incinta hotelului. Serveste diverse cocktailuri, bauturi carbogazoase, sucuri naturale si gustari reci/ calde.
THE SHOP - magazine cu produse alimentare congelate. Bauturile din magazine sunt de la producatori locali/ internationali.
24 HOUR ROOM-SERVICE - ofera servicii room-service. Meniul este local si international. Preparatele pot fi comandate si in regim online.

CAMERE
Unitatea de cazare are 227 camere. Hotelul detine urmatoarele tipuri de camera:
KING ROOM - camera eleganta cu zona pentru birou si vedere la oras. Suprafata camerei este de 29 -312 mp. Camera are un pat de tip ,, King-size. Baia este dotata cu dus.
KING CREEK VIEW - camera eleganta cu zona pentru birou si vedere la Golf. Suprafata camerei este de 29 - 312 mp. Exista o zona de relaxare cu canapea. Camera are un pat de tip ,, King-size. Baia este dotata cu dus.
DOUBLE QUEEN FAMILY ROOM - camera destinata familiilor cu copii. Suprafata camerei este de 58 - 624 mp. Camera are 2 paturi de tip ,, Queen-size si un pat de tip ,, King-size. Intre cele doua incaperi exista separeu si o zona pentru birou. Baia este dotata cu cada.
DOUBLE QUEEN ROOM- camera destinata familiilor cu copii sau grupurilor de prieteni. Suprafata camerei este de 29 - 312 mp. Camera are 2 paturi de tip ,, Queen-size. Intre cele doua incaperi exista separeu si o zona pentru birou. Baia este dotata cu dus.
QUEEN CREEK VIEW - camera eleganta cu vedere la Golf. Suprafata camerei este de 29 - 312 mp. Camera are 2 paturi de tip ,, Queen-size. Intre cele doua incaperi exista separeu si o zona pentru birou. Baia este dotata cu dus.
KING ONE BEDROOM SUITE - apartament elegant cu vedere la oras. Suprafata apartamentului este de 46-495 mp. Dormitorul are un pat de tip ,, King-size. Livingul este separat si are o zona de birou, o masa si o canapea extensibila. Baia este dotata cu dus.
KING TWO BEDROOM SUITE - apartament elegant cu vedere la oras. Suprafata apartamentului este de 54 - 581 mp. In apartament sunt 2 dorimtoare cu un pat de tip ,, King-size. Livingul este separat si are o zona de birou, o masa si o canapea extensibila. Baia este dotata cu dus.
KING ACCESSIBLE ROOM - camera eleganta cu zona pentru birou si vedere la oras. Suprafata camerei este de 29 -312 mp. Camera are un pat de tip ,, King-size. Baia este dotata cu dus, iar accesorile sunt flexibile pentru a facilita sederea persoanelor cu probleme locomotorii.
Toate camerele sunt dotate cu: TV, telefon, aer conditionat, Wi-Fi gratuit, mini-frigider, scaun de birou ergonomic, aparat de ceafea/ceai, masa si fier de calcat.

DISTANTE FATA DE OBIECTIVELE TURISTICE
Muntele Jebel Jais : 50 km
City Centre: 1.7 km
Manar Mall: 1 km
Al Naeem Mall: 0.5 km


Locatie