Holiday Inn Abu Dhabi Downtown


Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sala de conferinta
Sporturi
Babysitting
Camera pentru bagaje
Camere nefumători
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Rent-a-car
Lux
Exotic

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situat in inima orasului, Holiday Inn Abu Dhabi Downtown este locul ideal pentru un city break in capitala combinand designul contemporan, facilitatile sofisticate cu serviciile de clasa mondiala.

Facilitati camere

Toate cele 241 de camere au Wi-Fi gratuit si un serviciu de room service disponibil 24 de ore pe zi. Alte facilitati includ internet gratuit prin cablu, televizor si minibar. Holiday Inn Abu Dhabi Downtown ofera camere cu aer conditionat. Baile au cazi sau dusuri cu cazi adanci si capete de dus cu hidromasaj. Baia este dotata cu papuci, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Facilitatile pentru afaceri includ birouri, ziare gratuite si telefoane. In toate camerele sunt disponibile apa imbuteliata gratuita si aparat de cafea/ceai. Serviciul de menaj este asigurat zilnic si un fier/masa de calcat sunt disponibile la cerere.

 

Facilitati hotel

Facilitatile de recreere ale hotelului includ o piscina in aer liber, sala de fitness si sauna. In timpul sederii dumneavoastra, va puteti rasfata cu serviciul spa de la proprietate. Sunt oferite urmatoarele servicii spa: masaj cu pietre fierbinti, masaj suedez, masaj thailandez, tratament corporal. Sunt oferite si o varietate de tratamente, inclusiv reflexoterapie. Hotelul dispune de Wi-Fi gratuit in zonele publice si parcare cu valet gratuita. In plus, exista, un bar/lounge si un snack bar. Rasfatati-va cu un bufet international la “La Piazza” sau relaxati-va la “Jones the Grocer” in timp ce savurati mancaruri traditionale si bauturi sanatoase. Holiday Inn Abu Dhabi Downtown este, de asemenea, mandru sa ofere o politica pentru copii Eat & Stay Free, care este alegerea perfecta pentru familii.

Localizare hotel

Situat in cartierul Abu Dhabi City Center, Hotelul IHG este conectat la un centru comercial. Abu Dhabi Mall si Arwada Mall merita vizitate daca va plac cumparaturile. Pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetea naturala a zonei, sunt recomandate Abu Dhabi Cornish si Cornish Beach. Aeroportul International Abu Dhabi se afla la o distanta de aproximativ 35 km fata de proprietate.

 

Locatie