Marhaba Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

LOCALIZARE

Marhaba Beach4* este situat la 3 km de centrul orasului Sousse. Aeroportul International Monastir se afla la aproximativ 21km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja de nisip - 100 metri. O piscina exterioara pentru adulti, o piscina exterioara pentru copii si o piscina interioara. Sezlonguri si umbrele la plaja si piscine.
Club pentru Copii cu varsta cuprinsa intre (4 - 12 ani)
Spa & Wellness: sauna,hammam, bai cu aburi, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, jacuzzi.
Activitati sportive si de recreere: volei pe plaja, tenis de masa, biliard, teren baschet, mini fotbal, teren de tenis, teren de volei, mini golf
Sporturi acvatice - banana-boat, water ski, fly fish.

RESTAURANT
Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Baruri: Bar Central, Snack Restaurant, Moorish Coffe, Pool Bar, American Bar, Beach Bar, Bar Salon.

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: aer conditionat, televizor, mini frigider, telefon, seif, cabina de dus, uscator de par, serviciu de calcat, wifi, patut pentru copil la cerere.

JUNIOR SUITE GARDEN VIEW/ POOL VIEW/ BEACH VIEW

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.