FOUR VIEWS OASIS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Înconjurat de grădini şi având vedere la Ilhas Desertas şi Ponta de S. Lourenço, Four Views Oasis este la numai 8 km de aeroportul din Madeira. Are o piscină spaţioasă cu apă de mare şi oferă camere cu aer condiţionat şi balcoane. Fabulos 8.8 Booking.com

Localizare
Four Views Oasis este la 10 km de Funchal.

Facilitati Hotel
Hotelul dispune de 3 piscine, spa și centru de wellness, camere cu vedere la mare, camere pentru nefumători, bar, restaurant,  WiFi gratuit, parcare gratuită.Dimineaţa, restaurantul Aquamarina oferă un mic dejun tip bufet. Oasis include un restaurant à la carte, un cocktail lounge cu divertisment live şi un bar lângă piscină, care serveşte băuturi şi gustări uşoare.Oaspeţii se pot relaxa în piscina interioară încălzită sau pot vizita centrul de fitness. Există un loc de joacă pentru copii şi o sală de lectură cu un calculator şi acces gratuit la internet prin cablu.     

Facilitati Camere
Camerele de la Four Views Oasis au mobilier modern din lemn şi o zonă de relaxare cu TV prin cablu.  Unele camere oferă vederi panoramice la mare si balcon. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, minibar si includ facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea.