Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere hotel
Hotelul Florasol este localizat in Funchal, la 20 minute de centrul orasului, langa plaja, cu vedere excelenta asupra oceanului. In apropiere sunt numeroase restaurante, baruri, supermarketuri si alte facilitati.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri, prosoape de plaja si umbrele la soare, SPA cu tratamente si masaje de relaxare, tenis de masa. La aproximativ 300 m de hotel se afla complex Dorisol cu sala de jocuri, teren de tenis, darts, piscina interioara, sauna jacuzzi, gimnastica.

Descriere camere
Hotelul detine 50 de studio-uri si 50 de apartamente cu un dormitor, toate fiind dotate cu chicineta sau bucatarie, balcon privat si televior, baie cu cada sau dus, frigider, cuptor cu microunde, seif, acces internet wireless, uscator de par, telefon.
Studio standard are o suprafata de 25 m, balcon privat cu vedere la piscina, gradina sau partiala catre mare, chicineta complet utilata, TV prin cablu, internet wireless, baie cu cada sau dus, uscator de par.
Superior studio: are o suprafata de 33 m, balcon privat cu vedere la mare, lounge, chicineta complet echipata, Tv prin cablu, acces internet wireless, baie cu cada sau dus si uscator de par.
Apartament one bedroom: are o suprafata de 40 m, balcon cu vedere partiala la mare, lounge, living room, la piscina sau la gradina, bucatarie complet utilata, Tv prin cablu, baie cu cada sau dus si uscator de par.


Locatie