PESTANA PALMS OCEAN APARTHOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: pe malul Oceanului Atlantic cu acces direct la Ocean (tarm stancos cu ponton betonat), la 2 km de centrul orasului, la 20 km de aeroport. Tip masa: Mic dejun.
Descriere hotel: Pestana Palms este un reper in Madeira, un hotel original care combina in mod placut modernul cu traditionalul. Camerele si restaurantul sunt situate in corpul modern aproape de malul marii, in timp ce spatiile comune sunt situate in conacul inconjurat de gradini tropicale. Hotelul ofera 75 camere si apartamente, 2 restaurante, bar, piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele la piscina, centru fitness, scoala de diving. Hotelul ofera acces direct la Ocean, tarmul este stancos cu un poton betonat.
Clasificarea oficiala a hotelului in Portugalia: 4*.
Dotari camere: aer conditionat, uscator de par, TV satelit, minibar, seif (cu plata), balcon, internet (contra cost). Apartamentele T1 au 1 dormitor si un living, apatamentele T2 au 2 dormitoare si un living.Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web: www.pestana.com

Locatie