SAii Lagoon Maldives


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situat în Laguna Emboodhoo, SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton se află la doar 15 minute de mers cu barca rapidă de aeroport. Hotelul are o piscină infinită în aer liber și un centru de fitness, iar oaspeții beneficiază de acces direct la The Marina @ CROSSROADS.

Localizare

Orașul Male este la 8 km de hotel, iar Maafushi se află la 19 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Malé, situat la 8 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Hotelul are o piscină infinită în aer liber și un centru de fitness, iar oaspeții beneficiază de acces direct la The Marina @ CROSSROADS. Beneficiind de o locație excelentă, în apropiere de The Marina @ CROSSROADS, complexul pune la dispoziție diverse facilități, precum un centru de sporturi nautice și scufundări, Marine Discovery Center, Maldives Discovery Centre și Junior Beach Club & Camp.

Facilitati Camere

Toate camerele au perne confortabile marca Creature, lenjerie de pat din bumbac cu 300 fire, un Snack Box gustos personalizat, minibar, soundbar, TV cu ecran plat și canale prin satelit, facilități de cafea și ceai, precum și articole de toaletă naturale personalizate.