Villa Park (Sun Island)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Complexul de lux Sun Island Resort & Spa oferă 9 opţiuni de luat masa, o piscină în aer liber şi acces gratuit la internet WiFi. Toate vilele sunt spațioase şi au TV prin cablu şi balcon.

Localizare

Oaspeții pot ajunge la Sun Island Resort & Spa cu un zbor intern de la Aeroportul Internaţional Male, călătoria durând 17 minute.

Facilitati Hotel

Complexul de lux Sun Island Resort & Spa oferă 9 opţiuni de luat masa, o piscină în aer liber şi acces gratuit la internet WiFi. Pentru oaspeții pasionați de aventură, complexul oferă partide de pescuit dimineața și seara, opțiuni pentru pescuitul la adâncime, excursii, vizitarea mai multor insule și plimbări cu hidroavionul. Centrul spa Araamu oferă tratamente ayurvedice, corporale și faciale. În centrul insulei sunt disponibile magazine și buticuri care comercializează mai multe produse necesare în vacanță, produse de lux și suveniruri.

Facilitati Camere

Toate vilele sunt spațioase şi au TV prin cablu, balcon şi baie privată dotată cu duş cu apă caldă şi cadă. Vilele de la Island Sun Resort includ zonă de relaxare şi DVD player.