BG Pamplona

de la
2352  2117 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.07.2024 - 13.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul incanta turistii prin asezarea sa in apropierea orasului Palma, unde veti putea gasi baruri, restaurante si magazine selecte, dar si cele mai importante atractii turistice de pe insula.Activitati/Divertisment
Hotel Pamplona este echipat pentru a găzdui si turisti sportivi. Acesta dispune de un garaj pentru biciclete şi un atelier de reparații. Mai include o piscină sezonieră în aer liber şi un centru spa (o saună şi o cadă cu hidromasaj) cu piscină interioară şi sală de fitness, de asemenea, oferă diferite tipuri de masaj şi tratamente, baie turcească/baie de aburi. In interiorul hotelului, oaspetii au la dispozitie club de noapte/DJ, divertisment de seară, ciclism, bibliotecă, inchirieri biciclete (cost suplimentar), darts, tenis de masă, biliard. In afara locatiei au posibilitatea sa practice snorkelling, călărie, scufundări, windsurfing, pescuit, drumeţii si se pot distra si in aqua park sau pe terenul de golf (la maxim 3 km).

Facilitati camere
Hotelul are 105 camere moderne, confortabile și bine echipate, dintre care 96 camere duble standard si 9 camere single, dispuse pe 8 etaje. Toate camerele dispun de aer condiţionat, TV cu ecran plat de 32 inch cu canale prin satelit, incalzire centralizata, birou, telefon, garderobă/dulap, balcon/terasa cu mobilier, chei electronice/magnetice, radio cu ceas. Fiecare cameră include duș, articole de toaletă, uscator de par, halat de baie și minibar, iar cutia de valori este oferită la un cost suplimentar. Serviciu zilnic de menaj este disponibil in fiecare camera a hotelului.

Facilitati hotel
Cu un decor modern și contemporan, hotelul ofera numeroase facilitati precum piscină în aer liber și un centru SPA cu piscină interioară, baie turcească, saună și jacuzzi, o sală de gimnastică și un centru de ciclism. Hotelul mai dispune de receptie 24 h, schimb valutar, camera pentru bagaje, lift, personal multilingv, internet wireless (contra cost), spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, jocuri și puzzle-uri, restaurant si snack bar unde se organizeaza adevarate spectacole de gatit si ofera specialitati din bucataria spaniola, dar si din celelalte bucatarii internationale. Restaurantul hotelului oferă mese tip bufet, bucătărie deschisă şi nopți tematice, iar oaspeţii pot savura gustări pe terasă. De asemenea, hotelul are un bar interior şi un bar la piscină. Centrul spa de la Hotel Pamplona include o saună şi o cadă cu hidromasaj/jacuzzi. În plus, oaspeţii au la dispoziţie masaje şi o baie turcească/baie de aburi. Printre alte facilități disponibile la hotel se numără un lounge cu paturi balineze.

Localizare
Hotelul Pamplona este situat la 250 m de plaja Arenal (la aproximativ 2 minute de mers pe jos) si la doar 5 minute de mers cu masina de aeroportul Palma de Mallorca (cca 3 km). In apropierea hotelului se gasesc urmatoarele puncte de atractie: Palma Aquarium (800 m), Mega Park Nightclub (1,7 km), San Antonio de la Playa Marina (2 km), Cala Estancia Beach (2,2 km), Puro Beach (2,4 km), El Arenal Marina (3,1 km), Aqualand El Arenal (4 km). Piata se afla la doar 100 m distanta fata de hotel.