DREAMS CALVIA MALLORCA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

LOCALIZARE: a 100 metri de Marea Mediterana si de frumoasa plaja Calvia, Hotelul se afla la 3.2 km de Poniente Golf Club si la 15 km de aeroport.


FACILITATI HOTEL: receptie 24 ore, 2 restaurante cu mese tip bufet, 8 restaurante a la carte, terasa, 4 piscine exterioare cu sezlonguri si umbrele, mini club, club pentru adolescenti, 3 baruri, 2 snack baruri, cafenea, programe de activitati si entertainment, muzica live, centru SPA/Wellness cu diverse tratamente cosmetice si terapii,


FACILITATI CAMERE: 391 camere confortabile cu design modern. Camerele standard au : 2 paturi single ce pot fi alaturate , terasa sau balcon, vedere la strada/gradina, au 22 mp si pot acomoda maxim 2 persoane. Toate camerel dispun de : meniu de perne, mini bar, TV Smart prin satelit, seif, baie cu dus, uscator de par, cosmetice in baie, halate si papuci de baie, conexiune wireless la internet, aer conditionat.
Junior suite au 32 mp, dispun de 1 pat king size si o canapea dubla, pot acomoda 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii, au vedere la strada sau la gradina.
Camerele double Preferred club sea view ( 28 de camere de acest fel) au 25 mp si in plus beneficiaza de minibar cu sucuri si bere umplut zilnic, expresor de cafea ci ceai cu capsule, cosmetice de lux in baie, amplasare la etajele superioare ale hotelului, private preffered club lounge, servicii de concierge.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.