Europe Playa Marina

de la
2354  2054 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Europe Playa Marina a fost recent renovat, iar turistii cazati in acest hotel beneficiaza de o panorama deosebita asupra golfului Palma. Activitati/Divertisment
Oaspetii hotelului dispun de tenis de masa, teren de golf ( la aproximativ 3 km ), posibilitate practicare drumetii, spectacole si muzica live, teren de joaca pentru copii. Europe Playa Marina pune la dispoziţie şi o masă de ping-pong.

Facilitati camere
Acest hotel fermecător renovat oferă camere cu un decor cald mediteranean și plin de culoare, spațioase, cu terasă la malul mării. Hotelul dispune de 159 camere dotate cu TV satelit, telefon cu linie directă, draperii, aer conditionat, mini-bar, seif (contra cost), baie cu cada/ dus, uscator de par, balcon cu vedere la mare, internet Wi-Fi (cost suplimentar), mini-frigider, patut pentru infant. Junior Suites - facilități gratuite: halat de baie · prosop de piscină · seif · o sticlă de apă și cos cu fructe la sosire. Acest tip de camera include un dormitor mare cu o cameră de zi separată si este special concepută pentru cei care doresc confort și eleganță.

Facilitati hotel
Printre facilitatile hotelului se numara: recepţie deschisă nonstop, restaurant (à la carte si bufet), bar, snack bar, seif, lift, taverna, terasa, acces internet, exchange, rent a car, inchirieri biciclete, sala de conferinta, solar, parcare publică la o locaţie în apropiere (contra cost, este necesară rezervare), lounge/cameră cu TV comună, automat (gustări), închirieri auto, piscină cu vedere, piscină în aer liber, masaj, sală de fitness. WiFi este gratuit în zona barului de la piscină. Restaurantul “La Taberna” aflat lângă piscină, serveşte mâncăruri uşoare. Restaurantul principal are vederi impresionante la mare și la piscină si întâmpină oaspetii pentru micul dejun și cina. Ofera o selecție de mâncăruri internaționale și bufete cu tematică specială, cu spectacol de gătit! Bar salon dispune de o atmosfera convivială cu o vedere fantastică la piscină și la mare. Perfect hotspot pentru a vă bucura de un cocktail tropical proaspăt. Bar Pergola este situat lângă recepție, fiind locul ideal pentru a începe o noapte sau pentru a vă bucura de o seară relaxantă savurand cocktailuri pe terasa. Hotelul este înconjurat de o vedere impresionantă și relaxantă la mare care vă va face să vă simțiți acasă.

Localizare
Hotelul Europe Playa Marina este situat pe plaja, in zona liniștită a statiunii Illetas, la cateva minute de centrul orasului si la mica distanta de plaja Illetas. Fiind inconjurat de golfuri mici de nisip alb, hotelul este locul perfect pentru ca turistii sa se bucure de vederi uimitoare la Marea Mediterană. Situat între Cala Contesa şi Es Fortí, acest hotel aflat la malul mării oferă acces direct la plajă. Europe Playa Marina se află la doar 15 minute de mers cu mașina de centrul orașului Palma. Aeroportul Palma este la 25 de minute. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt reprezentate de: Plaja Cala Major (1,8 km), Palatul Marivent (1,9 km), Mallorca Casino (2,6 km), Castelul San Carlos, Marineland Mallorca si Porto Pi Shopping Centre (2,7 km), El Garito Café (3,3 km), Abraxas Mallorca (3,5 km), Tito's Palma (3,9 km), Pacha Mallorca Nightclub (4,6 km), Palma Yacht Club (5 km), Palma Cathedral (5,6 km), BCM Magaluf (5,8 km), Plaza Mayor (6,1 km), Aqua land (7,3 km), Golf Santa Ponsa (8,8 km).

Piscina
Hotelul dispune de piscina exterioara, piscina acoperita, piscina pentru copii, bar la piscina.