MELIA SOUTH BEACH

de la
2180  2114 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.06.2024 - 12.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situat pe malul mării, pe plaja Calviá, ME Mallorca oferă 2 piscine sezoniere în aer liber şi camere pline de stil, cu acces gratuit la internet WiFi. Hotelul are un restaurant à la carte, Pez Playa. Foarte bine 8.2 Booking.com Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare

Centrul oraşului Palma se află la 15 km de ME, iar aeroportul oraşului este la 20 de minute de mers cu maşina. Puerto Portals şi Puerto Adriano sunt la cel mult 15 minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel

Barul de lângă piscina hotelului ME Mallorca oferă preparate tapas spaniole, fructe de mare proaspete şi mese uşoare. În plus, puteţi găsi restaurante, baruri şi cafenele pe malul mării. Hotelul este situat lângă clubul şi restaurantul Nikki Beach.

Centrul spa Skinc din cadrul hotelului asigură tratamente de înfrumuseţare şi servicii de masaj unice, precum şi o sală de fitness. De asemenea, vă puteţi înscrie la cursuri gratuite de yoga şi pilates. Una dintre piscine este destinată exclusiv adulţilor, fiind amenajată cu paturi balineze pentru relaxare, iar cealaltă piscină este pentru copii.

Facilitati Camere

Fiecare cameră spaţioasă a hotelului ME Mallorca are decor luminos, modern. Toate sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat şi minibar. Baia privată include papuci, halate de baie luxoase şi articole de toaletă ecologice gratuite.