RIU FESTIVAL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere



Localizare

 Hotelul Riu Festival se află în Playa de Palma, la 300 m de plaja Playa de Palma și la 2,2 km de plaja Calo de Sant Antoni si este la 5 minute pe jos față de plajă. Aeroportul Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 8km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul are un total de 238 spatii de cazare moderne si dispune de numeroase servicii si facilitati. 

Zona de restaurante si baruri include un restaurant principal si unul cu specific ce servesc o gama variata de preparate atat din bucataria locala, cat si din cea internationala, iar  bauturi racoritoare si gustari puteti gasi la unul din cele 3 baruri ale hotelului.

Zona de entertainment si sport include o piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, piscina interioara, tenis de masa, biliard (contra cost), precum si diverse programe de divertisment.

De asemenea, oaspetii hotelului au la dispozitie o receptie deschisa 24 ore, internet WiFi gratuit in locurile publice.

Facilitati camere

Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, ventilator, TV LCD cu programe prin satelit, telefon, minibar, seif (contra cost), baie, uscator de par, balcon. Unele unități ale Hotelului Riu Festival beneficiază de vedere la mare, iar fiecare cameră este prevăzută cu balcon.