Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

LOCALIZARE: in inima insulei Gozo, Cornucopia este un hotel de 4* cu o atmosfera intima si rustica. Locatia acestuia este alegerea perfecta pentru cei care doresc o vacanta linistita cu vedere la vale si la satele din golf, la cateva minute de Xaghra. Capitala insulei, Victoria este la 5 minute de mers cu masina.
Aeroportul International Malta este la 30 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de : receptie 24 ore, restaurant, 2 piscine, piscina pentru copii si jacuzzi, terase, conexiune la internet wireless, sala de biliard, lounge bar, gradina, spalatorie, inchiriere masini, sporturi acvatice, babysitting.
Nu este permis accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE: 48 de camere : Standard, cu vedere la vale, triple, family si junior suite. Toate camerele au balcon sau terasa, conexiune la internet wireless, pat dublu /2 paturi twin, vedere la piscina sau la vale, baie cu dus si uscator de par, mini bar, telefon, TV LCD prin cablu, aer conditionat/incalzire, ventilator.


Malta Eco Tax- se plateste la receptia hotelului. 3,5 euro/adult/sejur de 7 nopti


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.