CLUB CALIMERA AKASSIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Cu vedere la malul mării, Club Calimera Akassia Swiss Resort oferă cazare de 5 stele în Quseir și oferă un centru de fitness, bar și grădină. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Marsa Alam, situat la 43 km de complex. Foarte Bine - 8.5 Booking.com

Localizare
Club Calimera Akassia Swiss Resort se află în Quseir, cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Marsa Alam, situat la 43 km de complex.

Facilitati Hotel
Centru de fitness, bar și grădină. Această proprietate are recepție deschisă nonstop, precum și un restaurant, un parc acvatic și o piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului. Unitatea de cazare oferă room service, un club pentru copii și schimb valutar pentru oaspeți. Unitatea de cazare oferă cazare de 5 stele cu cadă cu hidromasaj și loc de joacă pentru copii. Facilităti pentru tenis de masă, darts și tenis. Zona este populară pentru snorkelling.

Facilitati Camere
Unitățile complexului au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu canale prin satelit, cutie de valori și baie privată cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Toate camerele de la Club Calimera Akassia au lenjerie de pat și prosoape.