CONCORDE MOREEN BEACH RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Concorde Moreen Beach Resort se afla in golfului Abu Dabou si are vedere panoramica la Marea Rosie. WiFi este gratuit doar în zonele publice. Camerele sunt decorate cu mobilier modern,includ zona de relaxare, TV cu ecran plat, minibar, balcon cu vedere la mare sau la gradina. Foarte bine - 8.3 Booking.com

Localizare
Concorde Moreen Beach Resort se afla in centrul golfului Abu Dabour, fiind inconjurat de gradini amenajate. Are vedere panoramica la coasta Marii Rosii. Aeroportul Marsa Alam se afla ca cca 24 km distanta.  

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal si restaurante a la carte, plaja privata, piscina in aer liber, loc de joaca si club pentru copii, activitati sportive, centru spa, centru de scufundari.Acces internet wi-fi gratuit in camere si in zona de receptie. 

Facilitati camere
Camerele decorate in culori luminoase si sunt echipate cu facilitati. Toate camerele au balcon privat cu vedere la mare sau la gradina. Dotari: baie cu cada/dus, balcon, minibar, birou, tv cu ecran plat, telefon, aer conditionat, uscator de par, seif.