Concorde Moreen Beach and SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

LOCALIZARE

Hotelul se afla la numai 24 km de aeroportul international Marsa Alam, 311 km de Luxor si 226 km de aeroportul international Hurghada, in inima golfului Abu Dabur.

FACILITATI

Hotelul are o capacitate de 220 camere (superior rooms, family rooms si suite), toate cu balcon sau terasa cu vedere partiala sau totala la mare sau la gradina, mai multe baruri si restaurante, centru SPA/Wellness, 2 piscine pentru adulti, 2 piscine pentru copii, room service, spalatorie, sala de conferinta, programe de animatie si activitati,mini club pentru copii (4-12 ani), acces internet wireless in lobby si camere gratuit, loc de joaca pentru copii, exchange, recpetie 24 de ore, parcare.

RESTAURANTE SI BARURI

The View - restaurantul principal pentru mesele tip bufet, restaurantul italian La Dolce Vita (a la carte), Baraka Fisherman House (a la carte) , Rendez-Vous (a la carte), Boteco Bar, Sky Lounge, The Blue (bar la piscina).

CAMERE

Camerele superior dispun de : balcon cu vedere partiala sau totala la mare sau la gradina, TV cu ecran plat, zona de relxare, minibar, birou, baie cu dus/cada si uscator de par, aer conditionat, seif, telefon, pat dublu sau 2 paturi twin cu o suprafata de 42 mp.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.