IBEROTEL COSTA MARES (Marsa Alam)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Amplasat intr-unul dintre cele mai captivante locuri pentru scufundari, snorkeling si inot din Marsa Alam, noul hotel de 5 stele Iberotel Costa Mares reprezinta cea mai recenta proprietate din portofoliul Jaz Hotel Group din Marsa Alam. Resortul este situat in Golful Marsa Mares, cu o uimitoare plaja de nisip alb, extinsa natural, cu acces prietenos la unul dintre cele mai faimoase locuri pentru broaste testoase verzi si dugongi. La Iberotel Costa Mares gasiti totul, de la bufete copioase la bauturi racoroase servite la umbra. Bucurati-va de soare, apa cristalina, de diverse activitati pe plaja sau alaturati-va distractiei langa piscina!

Localizare: Iberotel Costa Mares este ideal localizat la doar 8 km de Aeroportul International Marsa Alam, la 5 km de Port Ghalib si la 13 km de Golful Coraya.

Plaja: Iberotel Costa Mares dispune de o plaja privata cu nisip, amenajata cu sezlonguri, umbrele si prosoape. Exista zona cu recif de corali, pentru care recomandam incaltaminte de protectie.

Dotari camere: Iberotel Costa Mares are 208 camere spatioase dotate cu aer conditionat, seif, mini bar, facilitati pentru preparat cafea/ceai, TV satelit, telefon, baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, balcon/veranda.

Facilitati hotel: Iberotel Costa Mares pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, doctor (la cerere), acces direct la plaja, wi-fi disponibil in toate zonele publice, seif, schimb valutar, supermarket, magazine, serviciu de spalatorie, coafor, parcare, inchirieri de masini. Exista 1 piscina mare incalzita iarna, 1 piscina pentru copii, centru de scufundari, 2 restaurante, 4 baruri, room service, gym, centru fitness si spa.
Se pot practica diferite activitati, cum ar fi sporturi acvatice, snorkeling, scufundari, volei de plaja, boccia, darts, aqua gym, jogging, yoga, aerobic, tenis de masa. In fiecare seara se organizeaza programe de divertisment. Pentru cei mici exista un loc de joaca, piscina incalzita iarna si club pentru copii.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.jazhotels.com/marsa-alam-madinat-coraya/hotels/IberotelCostaMares.aspx