Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Cu ape turcoaz in fata si munti in spate, complexul de cinci stele Jaz Lamaya Resort este ideal pentru o vacanta de familie pe Riviera Marii Rosii. Acest complex all inclusive ofera vedere la un golf linistit si privat, cu acces la site-uri spectaculoase de snorkeling si scufundari. Resortul premiat are acces la o selectie extinsa de restaurante, baruri, magazine, precum si la viata de noapte din Madinat Coraya.

Localizare: Jaz Lamaya Resort este localizat la 5 km de aeroportul international Marsa Alam. Complexul face parte din Madinat Coraya, o statiune de lux populara pentru familii si renumita printre scafandri.

Plaja: Jaz Lamaya Resort dispune de o plaja privata cu nisip amenajata cu bar, sezlonguri, umbrele si prosoape. Exista zona cu recif de corali, pentru care recomandam incaltaminte de protectie. Reciful este spectaculos, iar viata marina este foarte bogata. Testoasele marine si dugongul sunt frecvent vazute aici.

Dotari camere: Jaz Lamaya Resort are 389 camere spatioase dotate cu aer conditionat, seif, mini bar, facilitati pentru preparat cafea/ceai, TV satelit, telefon, baie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite, balcon/veranda.

Facilitati hotel: Jaz Lamaya Resort pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, doctor (la cerere), acces direct la plaja, wi-fi disponibil in toate zonele publice, seif, schimb valutar, supermarket, magazine, serviciu de spalatorie, coafor, parcare, inchirieri de masini. Exista 4 piscine in aer liber, incalzite iarna, 6 restaurante si baruri, room service, discoteca, gym, centru fitness si spa.
Se pot practica diferite activitati, cum ar fi sporturi acvatice, snorkeling, scufundari, tenis, fotbal, volei, water polo, biliard, boccia si squash. In fiecare seara se organizeaza programe de divertisment cu muzica live, dansuri si cabaret. Pentru cei mici exista un loc de joaca, piscina incalzita iarna, club pentru copii si o discoteca.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.jazhotels.com/marsa-alam-madinat-coraya/hotels/jaz-lamaya-resort.aspx

Locatie