KAIRABA SATAYA RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Kairaba Sataya Resort este un complex all inclusive de 5 stele situat pe plaja Marii Rosii, fiind o escapada perfecta pentru turistii care doresc o vacanta de neuitat.

Localizare: Kairaba Sataya Resort este localizat la 35 km de orasul Marsa Alam, la 30 km de Portul Ghalib si la 36 km de aeroportul international Marsa Alam.

Plaja: Kairaba Sataya Resort dispune de o plaja privata cu nisip amenajata cu bar, sezlonguri, umbrele si prosoape. Exista cateva zone cu recifuri de corali, pentru care recomandam incaltaminte de protectie.

Dotari camere: Kairaba Sataya Resort are 203 camere spatioase dotate cu aer conditionat, seif, mini bar, facilitati pentru preparat cafea/ceai, TV satelit, telefon, baie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite, balcon/veranda.

Facilitati hotel: Kairaba Sataya Resort pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, acces direct la plaja, wi-fi disponibil in toate zonele publice, seif, schimb valutar, supermarket, magazine, serviciu de spalatorie, coafor, parcare, inchirieri de masini. Exista 6 piscine in aer liber, incluzand tobogan si lazy river, 5 restaurante si baruri, room service, club de noapte, centru fitness si spa 'La Brise Spa by KAIRABA' si centru de scufundari.
Se pot practica diferite activitati, cum ar fi sporturi acvatice, snorkeling, scufundari, tenis, biliard, darts. In fiecare seara se organizeaza programe de divertisment. Pentru cei mici exista un loc de joaca si club pentru copii.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.hotels.com/ho1476032768/kairaba-sataya-resort-marsa-alam-egypt/

Locatie