NOVOTEL MARSA ALAM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Bucurati-va de o experienta de 5 stele la Novotel Marsa Alam, cu vedere directa la Marea Rosie. Oaspetii au la dispozitie trei piscine si o plaja privata mare pentru plimbari si inot. In timp ce parintii se rasfata cu tratamente la centrul spa Inbalance by Novotel, copiii se joaca cu noi prieteni la clubul pentru copii. Cinci restaurante si baruri ofera o gama larga de optiuni de luat masa, iar room service-ul nonstop ofera mese delicioase de savurat in timp ce va relaxati in camera elegant amenajata.
Portul de agrement Port Ghalib ofera o varietate de optiuni de divertisment si de luat masa gourmet. Pentru a explora trecutul bogat al regiunii, vizitati vechile Mine de Smarald si Templul lui Seti I de la Khanais.

Localizare: Hotelul se afla la 58 km fata de aeroportul international Mars Alam, fiind pozitionat chiar pe malul marii. Hotelul dispune de plaja proprie.

Facilitati camere: Camerele dispun de balcon sau terasa cu vedere la piscina, gradina sau la mare, suprafata acestora fiind de 36mp. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, smart TV, internet wifi gratuit, seif, minibar, facilitati pentru ceai si cafea, baie cu produse specifice, uscator de par.

Facilitati hotel: Check-in online, parcare, internet wifi in tot hotelul, magazine. Restauratul principal ofera micul dejun, pranzul (13:00-15:00) si cina (18:30-21:30) in sistem buffet. De asemenea hotelul dispune de un restaurant italian, bar la piscina care ofera gustari, bauturi, animatie si muzica. De asemenea dispune de piscine exterioare, piscina interioara, centru fitness, centru spa cu hammam, jacuzzi, sauna si masaj. Pentru copii hotelul are piscina, loc de joaca, miniclub.

Pagina web: www.novotel.com

Clasificare oficiala: 5 stele