ROYAL BRAYKA BAY BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

LOCALIZARE

Royal Brayka Beach Resort se afla intr-un golf, langa mare.

FACILITATI

Hotelul dispune de facilitati precum: piscina exterioara, piscina semi-acoperita, piscina pentru copii, plaja cu nisip,centru SPA/Welness, are 321 de camere cu vedere la plaja sau piscina, restaurant principal cu seri tematice (specific mexican, oriental, italian, german, asiatic si mediteraneean), meniuri pentru copii si vegetarieni, bar la plaja, Balcone Bar, programe de animatie si spectacole seara.

RESTAURANTE

Restaurantul Flemings serveste mesele principale tip bufet ( mic dejun 07:00-10:00, pranz 12:30-14:30,cina 18:30-21:30 ).
Restaurantul Gamberini, Restuarantul Tamara- a la carte ( au specific mediteraneean, fructe de mare si bucatarie araba).

BARURI

Balcone Bar dispune de o terasa spatioasa cu muzica live si serveste bauturi locale alcoolice si non alcoolice, cafea si produse de patiserie.
Infinity Pool & Swim Up bar - locul perfect de relaxare cu bautura rece preferata.

CAMERE

Camerele Standard au in jur de 327 mp, balcon spatios/terasa, baie cu dus si uscator de par, vedere la gradina sau piscina, pat dublu/twin beds, aer conditionat, TV, telefon, seif, mini bar (contra-cost).
Camerele deluxe au aceleasi facilitati insa dispun si de vedere la mare.
Camerele Beach Front Room au in jur de 35 mp, vedere la plaja si la golf.
Family Suite au 38-43 mp, 2 dormitoare cu usa intermediara, 1 baie, vedere la mare sau la piscina, 1 pat dublu in dormitorul principal si 2 paturi in cel secundar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.