STEIGENBERGER CORAYA BEACH (ADULTS ONLY)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Steigenberger Coraya Beach este un resort de 5 stele in stil nubian original, destinat numai adultilor. Acest complex all inclusive ofera vedere la un golf linistit si privat, cu acces la site-uri spectaculoase de snorkeling si scufundari.

Localizare: Steigenberger Coraya Beach este localizat la 4 km de aeroportul international Marsa Alam. Resortul face parte din Madinat Coraya, o statiune de lux populara, renumita printre scafandri.

Plaja: Steigenberger Coraya Beach dispune de o plaja privata cu nisip lunga de 800 metri, amenajata cu bar, sezlonguri, umbrele si prosoape. Exista zona cu recif de corali, pentru care recomandam incaltaminte de protectie.

Dotari camere: Steigenberger Coraya Beach are 364 camere spatioase construite in grupuri de bungalouri, cu vedere spectaculoasa la mare, la gradina sau la piscina. Toate sunt dotate cu aer conditionat, wifi gratuit, seif, mini bar, facilitati pentru preparat cafea/ceai, TV satelit, telefon, baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, balcon/veranda.

Facilitati hotel: Steigenberger Coraya Beach pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, doctor (la cerere), acces direct la plaja, wi-fi disponibil in toate zonele publice, seif, schimb valutar, supermarket, magazine, serviciu de spalatorie, coafor, parcare, inchirieri de masini. Exista 3 piscine, un centru de scufundari, 2 restaurante, 4 baruri, o cafenea orientala, room service, gym, centru fitness si spa.
Se pot practica diferite activitati, cum ar fi sporturi acvatice, snorkeling, scufundari, tenis, fotbal, volei. In fiecare seara se organizeaza programe de divertisment.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/egypt/marsa-alam/steigenberger-coraya-beach

Locatie