FAYROUZ PLAZA THE THREE CORNERS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

The Three Corners - Fayrouz Plaza Beach Resort este un hotel de 5 stele, situat pe plaja din statiunea Port Ghalib, pe coasta marii Rosii.
Situat langa portul international de agrement Port Ghalib, acest complex exclusivist are vedere uimitoare la Marea Rosie, fiind perfect pentru cei care cauta soare, mare si liniste.
Hotelul dispune de 471 de camere, un restaurant principal tip bufet, 3 restaurante cu specific a-la-carte, 5 baruri, 2 plaje private, piscine pentru adulti si piscine pentru copii incalzite pe perioada iernii, programe de divertisment, teren de volei pe plaja, darts, tenis de masa, aquagym, centru fitness (contra cost), biliard (contra cost), centru scuba diving (contra cost), centru spa (contra cost), plimbari cu camila (contra cost),
serviciu de spalatorie, magazin de suveniruri, seif.
The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort se afla in apropiere de noul port Ghalib si ofera cele mai moderne facilitati sportive si de agrement.
Va puteti relaxa pe plaja mare cu nisip fin sau puteti inota intr-una dintre piscinele de la Fayrouz Plaza Beach Resort care sunt incalzite in timpul iernii. Lasati copiii sa se joace in piscina pentru copii in timp ce va relaxati in cada cu hidromasaj din aer liber.
Plimbati-va pana la zona de plaja situata la 800 de metri care duce direct la mare si reciful de corali si bucurati-va acolo de snorkelling.
Seara, rasfatati-va cu o cina delicioasa, pregatita cu cele mai fine ingrediente de catre unul dintre restaurantele de la Three Corners, care ofera bucatarii internationale.
Situat langa portul international de agrement Port Ghalib, acest complex exclusivist are vedere uimitoare la Marea Rosie, fiind perfect pentru cei care cauta soare, mare si liniste.
Hotelul se afla la 5 km de Aeroportul International din Marsa Alam si de Portul Ghalib, la 70 km nord de Marsa Alam si 67 km sud de Quseir.