Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Parcare
Camere familii
Sporturi
Babysitting
Schimb valutar

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Riu Creole este situat langa o plaja din peninsula Le Morne si face parte, impreuna cu Hotelul Riu Le Morne, din impresionanta statiune RIU din Mauritius. In acest hotel all-inclusive 24/24 din Le Morne, veti gasi tot ce aveti nevoie pentru un sejur de neuitat, cum ar fi o oferta gastronomica variata si programe de divertisment distractive pentru a va ajuta sa va bucurati de vacanta la maximum.

Facilitati hotel

In facilitatile hotelului, atat copiii, cat si adultii se pot improspata si se pot bucura de vremea calda datorita celor doua piscine exterioare si a piscinei pentru copii cu tobogane si zona de joaca. Desi daca preferati plaja, puteti merge si in zona rezervata a hotelului si va relaxati intr-un hamac sub umbrela. 
Oferta gastronomica a acestui hotel all-inclusive din Le Morne se remarca prin varietatea si eleganta sa. Restaurantul principal si cel indian si asiatic servesc cele mai bune mancaruri pregatite de bucatari, iar in cele patru baruri ale hotelului veti gasi cele mai bune gustari si aperitive de care sa va bucurati in orice moment al zilei. Exista multe activitati care sa va tina ocupat si in timpul zilei, de la stand-up paddleboarding la cursuri de arta. 

Facilitati camere

In acest hotel din Le Morne, aveti la dispozitie peste 300 de camere cu nenumarate facilitati, precum minibar, televizor, aer conditionat, seif si balcon sau terasa. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si Wi-Fi gratuit. Camerele duble au balcon sau terasa. Pentru grupuri mai mari sunt disponibile camere de familie cu vedere la gradina. 

Localizare

Le Morne este un sat mic care se afla pe coasta de sud-vest a insulei Mauritius. Este inconjurat de o laguna turcoaz si nisipuri albe si are vedere la varful Brabant - un munte dramatic care obisnuia sa ascunda sclavii fugari ai insulei. 

Locatie