LEOPARD BEACH RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Leopard Beach Resort & Spa a fost votat Kenya’s Leading Resort in 2016 la prestigioasele premii World Travel Awards. Hotelul se bucura de o pozitie excelenta pe plaja Diani de pe coasta de sud a Kenyei. Foarte bine 8.1 Booking.com

Localizare

Hotelul Leopard Beach Resort se afla pe celebra plaja Diani, la 45 km de aeroportul international Moi si 34 km de orasul Mombasa

Facilitati hotel

Leopard Beach Resort pune la dispozitie mai multe restaurante si baruri, wifi in toate zonele publice ale complexului, piscina, club pentru copii, facilitati pentru practicarea diverselor sporturi, gratuite sau contra cost: darts, tenis de masa, biliard, yoga, polo, windsurfing, scufundari, snorkeling, kite surfing.

Centrul Uzuri Spa and Fitness Forest este un loc unic pentru relaxare. Situat intr-o padure tropicala ofera numeroase tratamente si facilitati de wellness.

Facilitati camere

Camerele confortabile si primitoare, dotate cu aer conditionat, wifi, telefon, TV satelit, seif, facilitati pentru preparare ceai sau cafea, minibar,  fier de calcat, uscator de par si articole de toaleta gratuite, balcon sau terasa.