CONTINENTAL HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Continental este situat in inima statiunii Nisipurile de Aur, la 350 de metri de plaja.
Facilitati:
Hotelul Continental are un restaurant principal cu peste 200 de locuri pe terasa noastra placuta, lobby bar cu vedere la piscina, serviciu de spalatorie, rent a cars. Hotelul dispune de 1 sala de conferinte - Classic (cu o capacitate de 80 de locuri). La cerere si aranjament suplimentar.
Hotelul Continental ofera 122 de camere duble si apartamente confortabile si confortabile. Hotelul are 7 etaje.
Nou pentru vara 2023: complet renovat in 2020/2022. Intreaga viziune a hotelului a fost reinnoita: de la fatada prin toate partile comune - hol, cafenele, restaurante, zona de relaxare. Camerele sunt intr-un stil modern, care combina luxul, confortul si confortul. Exista 2 lifturi pentru confortul oaspetilor hotelului.
Cazare
Check in: dupa ora 14:00
Check out: pana la ora 12:00
DOUBLE ROOM WITH VIEW (max.2, 2+1,3): Ferestre panoramice franceze. Paturi obisnuite + pat suplimentar. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, minibar (contra cost si la cerere), internet (wi-fi gratuit), sistem de inchidere electronica si balcon cu vedere la parc. Baile sunt dotate cu cada (unele au dus), uscator de par, buton SOS, prosoape si produse cosmetice hoteliere. Ceainic electric. Set de cafea si ceai. Seif in camera. Capacitate maxima 3 adulti. Posibil 2+2.
DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW (max.2,2+1/3 : Camere spatioase cu ferestre panoramice franceze. Paturi obisnuite + pat suplimentar. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, mini bar (contra cost si la cerere), internet (wi-fi gratuit), sistem de inchidere electronica si balcon cu vedere la mare. Baile sunt dotate cu cada (unele au dus), uscator de par, buton SOS, prosoape si produse cosmetice hoteliere. Seif in camera. Ceainic electric. Set de cafea si ceai. Capacitate maxima 3 adulti. Posibil 2+2.
SINGLE ROOM WITH VIEW AND SIDE SEA VIEW: E: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, mini bar (contra cost si la cerere), internet (wi-fi gratuit), sistem de inchidere electronica. Baile sunt dotate cu cada sau dus, uscator de par, buton SOS, prosoape si produse cosmetice hoteliere. Un seif. Ceainic electric. Set de cafea si ceai.
APARTAMENT WITH SEA VIEW (max.2+2/3+1/3+0): Dormitor si living, cu usa intermediara intre cele doua camere, convenabil pentru familiile cu copii. Living cu canapea extensibila mare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, minibar (contra cost si la cerere), internet (wi-fi gratuit), sistem de inchidere electronica si balcon. Baile sunt dotate cu cada, uscator de par, buton SOS, prosoape si produse cosmetice hoteliere. Ceainic electric. Seif in camera. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil. Vedere la mare.
Hotelul dispune de o camera pentru persoane cu dizabilitati (max.2 + 1): paturi comune + pat transformabil. Baia este dotata cu dus, uscator de par, buton SOS, prosoape si produse cosmetice hoteliere. Vedere la piscina. Set de cafea si ceai. Seif in camera.
Sport si divertisment
Gratuit
: piscina exterioara cu apa sarata si sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, sala de fitness, tenis de masa, biliard, camera pentru copii, , Wi-Fi atat in zonele publice cat si in camere, zona de relaxare - , finlandeza si sauna cu infrarosu, baie de aburi, jacuzzi, patut
Servicii cu plata: masaj, salon de infrumusetare, coafor, servicii de spalatorie, minibar.
Copii: Sectiunea pentru copii a piscinei, camera copiilor, patutul sunt disponibile gratuit la cerere.
Animalele de companie nu se accepta.
Parcare cu acces controlat: se plateste la o taxa de 20 BGN pe zi.

All Inclusive 2023

Utilizarea serviciilor All Inclusive necesita purtarea unei bratari speciale. Programul All Inclusive incepe cu cina din ziua check-inului si se termina cu pranzul din ultima zi.
Mancare si bautura:

Mic dejun - 08:00 - 10:00 mic dejun bogat tip bufet in restaurantul principal.
Bauturi la micul dejun:
cafea espresso, cappuccino, lapte de cacao, cafea neagra.
diferite tipuri de ceai
lapte si iaurt
sucuri naturale si apa de izvor
Alcool bulgar si de import

Snack Cocktail Bar -10:30 - 11:30: sandvisuri, burgeri, produse de patiserie, fructe, cafea, ceai, inghetata.

Pranz: 12:00 - 14:00 restaurant principal: preparate din carne si fara carne, bar de salate, o varietate de deserturi si fructe, supe, inghetata, bauturi in timpul pranzului:
sucuri naturale si apa de izvor
bauturi nealcoolice
Alcool bulgar si de import

Dupa-amiaza: 15:00 - 16:00 Cocktail Bar: sandvisuri, burgeri, produse de patiserie, fructe, inghetata, espresso, cappuccino, lapte de cacao, cafea neagra, ceaiuri, apa.

Cina: 18:00 - 21:30 restaurant principal - bar de salate, supe, paste, preparate din carne si fara carne, varietate de deserturi si fructe, inghetata.

Bauturi in timpul cinei:
sucuri naturale si bauturi racoritoare
Alcool bulgar si de import
apa de izvor

Bauturi: 08:00 - 22:00 - bauturi racoritoare, cafea, lapte, suc, ceai, apa. Bauturi alcoolice bulgare si de import (vodca, gin, whisky, coniac), vin alb si rosu, bere la halba.

Locatie