GOLDEN LINE HOTEL

de la
538  442 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.05.2024 - 27.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Buzau
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Aparthotel Golden Line este situat in Nisipurile de Aur, la 200m de plaja, la aproximativ 350m de centrul statiunii, la 25km de Aeroportul Varna. Deschis in 2017, total unitati 277.
Facilitai
Construit in 2012, total unitati 277, restaurant principal, lobby bar, Poll bar (10:00-22:00), piscina exterioara, piscina pentru copii, club pentru copii, loc de joaca, WIFI, schimb valutar, serviciu de spalatorie (cu plata), fier de calcat si masa de calcat (gratuit la cerere la receptie), doctor (cu plata), camera de bagaje, sezlonguri si umbrele la piscina, prosoape de piscina/plaja (gratuit la cerere la receptie), schimbarea prosoapelor (platit 10bgn in timpul sejurului) , fitness, tenis de masa.
Ora de check-in: 14:00 p.m.Ora de check-out: 12:00 a.m.
Studio, aprox. 35mp.(max.2+1/3+0) - pat twin sau dublu si rabatabil/canapea extensibila. Chicineta cu vase si tacamuri
Apartamente cu un dormitor parc, aprox. 60 mp (max. 2+2/4+0) - dormitor si living cu canapea extensibila. Fierbator, chicineta cu vase si tacamuri.
Apartamente cu doua dormitoare, aprox. 80 mp (max.4+2/6+0) - doua dormitoare (unul cu pat matrimonial, celalalt pat twin), living cu canapea extensibila. 2 bai - cada si dus.
In toate unitatile: aer conditionat, TV LCD, seif gratuit, telefon, baie cu dus si/sau cada, uscator de par, prosoape; balcon cu masa si scaune si uscator. Laminat pe podea; bucatarie: vase si ustensile pentru mancare, ceainic electric, frigider.
Cuptorul cu microunde in camera este la cerere (gratuit). Masina de spalat in camera este la cerere (5 euro pe zi).
Copii:Animatie, sectiune pentru copii in piscina, loc de joaca pentru copii, patuturi (gratuit, la cerere), scaune inalte in restaurant;
Sport si divertisment
Gratuit: WI-FI, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele de soare, fitness, tenis de masa, animatie (01.06.-31.08.). Prosoape de piscina/plaja la cerere, contra depozit la receptie.
Contra cost: Mini club, biliard, jocuri electronice, sauna, baie turceasca, proceduri SPA, salon de infrumusetare, masaje, asistenta medicala, spalatorii.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare pazaita, locuri limitate, taxa la 25 bgn pe zi.

ALL INCLUSIVE 2023


***Resturant principal:

*07:30-10:00 - Mic dejun - bufet, selectie bogata de carnati, branzeturi, briose, cornuri, clatite, fructe si deserturi.
*12:30-14:30 - Pranz - bufet, selectie bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala: salate, aperitive, supe, feluri principale, deserturi, fructe, inghetata, statii de gatit live
*10:00-16:00 - Gustare de dupa-amiaza, inclusiv: pizza, sandvisuri, fructe de sezon, deserturi etc.
*18:00-21:00 - Cina - bufet, selectie bogata de mancaruri bulgaresti si internationale:
Salate, aperitive, supe, feluri principale, deserturi, fructe, inghetata, statii live cooking.
**Restaurant tematic: bulgara, italiana, fructe de mare si altele:
Inclus in pachet o data pe saptamana (sejur minim - 7 zile)
Cina 19:00 - 21:00, este necesara rezervare.

Facilitati si activitati hoteliere:
- Lobby Bar (cu plata)
- Pool Bar (10:00 - 22:00)
- Wi Fi
- Schimb valutar
- serviciu de spalatorie (cu plata)
- Fier si masa de calcat (gratuit, la cerere la reseptie)
- Doctor (cu plata)
- Camera bagajelor
- Sezlonguri si umbrele langa piscina
- Prosoapele de piscina/plaja sunt gratuite si la cerere la receptie. Cu toate acestea, schimbarea pentru prosoape curate in timpul sejurului este de 10 BGN

Informatii importante

*In ziua sosirii la hotel - cazare la hotel si utilizarea parcarii dupa ora 14:00
*In ziua plecarii camerele se elibereaza pana la ora 12:00, se achita daca nu se elibereza camera dupa ora 12:00 !!!!
*Parcarea nu este garantata, nu este rezervata in prealabil, sau locul de parcare este retinut la momentul plecarii din facilitate (chiar si temporar), locul de parcare este eliberat pana la ora 12:00.
*Este strict interzisa scoaterea de alimente si bauturi in afara unitatilor hoteliere.
*Hotelul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru banii si obiectele de valoare care nu au fost depozitate in seif. Serviciul pentru oaspetii imbracati in haine de plaja este permis numai in unitatile din jurul piscinei.
*Este strict interzisa purtarea de costume de plaja sau imbracaminte necorespunzatoare in restaurantul principal si in Sala 2. Nu se incurajeaza vizitarea restaurantelor cu genti (cu exceptia gentilor de doamna).
*Este interzisa rezervarea in prealabil a sezlongurilor in jurul piscinei - prosoapele lasate nesupravegheate sau sub forma de rezervare pentru sezlonguri se ridica de catre personalul de service la piscina.
Aparthotelul isi rezerva dreptul de a modifica descrierea programului All Inclusive.
Pentru mai putin de 20 de persoane cazate in aceeasi perioada de sejur, mesele All Inclusive sunt oferite ca A la carte / conform unui meniu preselectat.

Locatie