JOYA PARK COMPLEX HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Complexul Joya Park este situat la 350-450 m de plaja, la 150 m de centrul statiunii si la 50 m de o statie de autobuz.
Facilitati
Construit in 2006, renovat ultima data in 2008, 1 bloc principal si 1 suplimentar, 6 etaje cu lift. Restaurant cu gradina, piscina, lobby bar 24h, bar la piscina cu autoservire, fitness, masaj, loc de joaca pentru copii, room service (contra cost), seif (contra cost), inchiriere de masini, camera pentru bagaje, calcatorie, spalatorie si uscat serviciu de curatenie, wireless gratuit in zonele publice si in camere si apartamente. TENIS exterior cu dimensiuni si iluminare profesionale, gazon artificial cu nisip cuarcios. Zona de gratar - organizarea unui gratar in stil traditional bulgaresc pentru minim 10 persoane - cu aranjare prealabila.
Cazare
Camere duble (max 2+1), aprox. 18,50 mp. Mobilat cu 2 paturi obisnuite, iar patul suplimentar este un fotoliu extensibil. Birou, dulap, compartiment pentru bagaje, oglinzi. Vedere la parc
Camere Family (max 2+2; 3+1), aprox. 25.00 mp. Mobilat cu 2 paturi obisnuite si 2 paturi suplimentare sunt fotolii extensibil. Birou, dulap, compartiment pentru bagaje, oglinzi. Vedere la parc
Apartamente cu un dormitor (max 2+2) aprox. 35 mp. Mobilat cu 2 paturi obisnuite, alaturate ca un pat dublu, iar paturile suplimentare sunt fotoliu extensibil si canapea extensibila. . Birou, dulap, compartiment pentru bagaje, oglinzi. Vedere la parc. Chicineta cu tacamuri, inele electrice, aspirator, mini-frigider.
Apartamente cu doua dormitoare (max 4+2). aprox. 50 mp. Mobilat cu 4 paturi obisnuite, alaturate ca 2 paturi duble, iar paturile suplimentare sunt fotoliu extensibil si canapea extensibila. Birou, dulap, compartiment pentru bagaje, oglinzi. Vedere la parc. Chicineta cu tacamuri, inele electrice, aspirator, mini-frigider.
Toate unitatile sunt cu dus, unele cu cada, altele cu cabina, uscator de par, WC, balcon mobilat cu vedere la parc, A/C, mini frigider, telefon, cablu TV, internet prin cablu (gratuit) si Wi-fi gratuit in camere. Apartamentele sunt cu chicineta (plite, aspirator si tacamuri).
Halate de baie sunt disponibile la un cost suplimentar.
Fier de calcat, mese de calcat si uscatoare de rufe pentru balcoane sunt disponibile la cerere la receptie.
Nu exista camere adecvate pentru oaspetii cu dizabilitati.
Copii
Sectiune pentru copii de piscina, loc de joaca, patuturi (cu plata, la cerere) si scaune inalte in restaurante, loc de joaca pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele de soare la piscina. Prosoape de piscina cu depozit, Wi-Fi, teren de tenis (10:00-17:00)
Cu plata: sauna, baie de aburi, jacuzzi, tratamente spa, masaje, biliard, tenis de masa / se solicita depozit /, teren de tenis 07:30-22:00 (In afara orelor 10:00-17:00, un teren de tenis este disponibil la un cost suplimentar cost la programare - 55 minute - 18 BGN , rachete de tenis la 5bgn per racheta si 5bgn la 4 rachete mingi.
Animalele de companie sunt binevenite, se poate aplica un cost suplimentar.
Parcare - Parcarea este disponibila la un cost suplimentar de 15 bgn pe zi, disponibilitate limitata, nepazita

All Inclusive:

*Mic dejun tip bufet cu bauturi calde si racoritoare 08:00-10:00
*Pranz tip bufet: 12:30 - 14:00
*Gustari, inghetata: 15:00 - 16:00
*Cina: 18:30 - 20:30
Nopti tematice tip bufet - 2 zile pe saptamana
*Bauturi intre orele 10.00 - 22.00 la restaurant. O varietate de bauturi locale - bauturi racoritoare, bauturi calde, apa.
*Bauturi alcoolice locale intre orele 10:00 si 22:00:
bere la halba, vin de casa, vodca, tuica, gin, anason, tequila, rom, whisky.

Servicii incluse in program:
Utilizarea piscinei, 2 sezlonguri si 1 umbrela de soare per camera
Prosoape de piscina - se solicita depozit
Acces la internet WI-FI in restaurant, lobby bar si in camere
Loc de joaca pentru copii
Camera copiilor fara animator
Mini frigider, gol - gratuit
tenis de masa / se solicita depozit /
Teren de tenis (10.00 - 17.00) - cu programare (rachete de tenis si mingi - este necesara plata)
Sah, table
Fitness



Locatie