Barcelo Bavaro Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

HOTELURI BARCELO BAVARO PALACE
Barcelo Bavaro Palace ***** este unul dintre cele mai bune hoteluri din Punta Cana, conceput pentru cei care iubesc soarele nesfarsit, sunetul brizei Caraibelor care flutura printre palmieri si uimitorul recif de corali si apele cristaline. Situat de-a lungul uneia dintre cele mai bune 10 plaje din lume, conform National Geographic si TripAdvisor.
Odihna absoluta si relaxare in paradis sunt garantate in camerele noastre B, cu vederi frumoase si care ofera cea mai buna tehnologie si cele mai noi stari de bine.
Aeroportul International din Punta Cana se gaseste la 20 km de Barcelo Bavaro Palace All Inclusive. Orasul Santo Domingo, inclus in lista Patrimoniului Mondial UNESCO, este la 201 km.


Facilitati camere:
Trebuie sa va ganditi la trezirea intr-un mediu ceresc si alegerea dintre cel mai placut mod de relaxare sau cea mai buna gama de activitati de care va puteti bucura. Un hotel all-inclusive, care face parte din magnifica statiune Barcelo Bavaro Grand, format din plaja Barcelo Bavaro - Adults Only si Palatul Barcelo Bavaro.
Toate camerele de la Barcelo Bavaro Palace All Inclusive sunt echipate cu iPod docking station si TV cu ecran plat. De asemenea, camerele au minibar, cada spa si balcon.
JUNIOR SUITE
Suitele Junior, camera spatioasa cu dimensiuni cuprinse intre 57 m si 67 m, cu vedere partiala la mare si / sau gradini. Aceste camere fantastice sunt distribuite pe cladiri cu 3 si 4 etaje, fiecare cu lift.
CAMERE SUPERIOR
Camere cu 36,8 m, cu vedere la terenul de golf de prima clasa, complete si mobilate. Oaspetii cazati intr-una dintre camerele superioare se pot bucura de Green Green gratuit.
FAMILY ROOM
Practicitatea si confortul pana in cele mai mici detalii sunt stalpii camerelor de familie de 59,45 m, cu doua dormitoare separate cu vedere la gradina, parc acvatic sau teren de golf. Aceste camere fantastice sunt distribuite pe 9 cladiri cu 3 si 4 etaje. Oaspetii cazati intr-una dintre camerele de familie se pot bucura de acces gratuit la parcul acvatic. Barcy Water Park, precum si Green Green Free, in functie de disponibilitate.
FAMILY DUPLEX
Spatiul primitor al acestor camere ofera familiei 55,13 m pe doua niveluri, vedere la terenul de golf si mobilier premium. Oaspetii cazati intr-una dintre camerele de familie se pot bucura de acces gratuit la parcul acvatic. Barcy Water Park, precum si Green Green Free, in functie de disponibilitate.
JUNIOR SUITE OCEAN FRONT PREMIUM LEVEL
Daca sunteti in cautarea unui sejur superior, fie cu partenerul, fie cu familia, va puteti bucura de una dintre aceste camere de 58,8 si 59,4 m, proiectate cu un gust rafinat si situate chiar pe Marea Caraibelor. Facilitatile oferite de aceste camere elegante includ o cada cu hidromasaj pe terasa camerei, precum si facilitati si servicii exclusive. Nivel premium. Daca stati intr-una dintre camerele Premium Level Ocean Front Junior Suite, oaspetii se pot bucura de Green Green gratuit.


Facilitati hotel:
Restaurantele si barurile hotelului servesc o varietate de mancaruri locale si internationale create pentru a satisface gustul fiecarui oaspete. Fiecare dintre restaurantele Barcelo ofera o experienta gastronomica incredibila.
Barcelo Bavaro Palace are 8 restaurante a la carte, 3 bufete, 14 baruri, 2 cave private. De-a lungul facilitatilor sale, hotelul ofera o experienta gastronomica inconfundabila, unde va fi transportat in diferite parti ale lumii, de la traditia minimalista japoneza la aromele fascinante ale Mexicului, trecand prin experiente unice de bucatarie spaniola sau italiana, distractia si atmosfera o friptura sau particularitatea fructelor marii, ca sa nu mai vorbim de mancarea rafinata dominicana si diversitatea internationala impresionanta a bufetului sau.
De asemenea, pentru un cost suplimentar, va puteti bucura de maretia si eleganta spectaculosului restaurant francez, La Comedie, pe care oaspetii de nivel Premium il pot accesa fara costuri suplimentare. Hotelul are, de asemenea, Cava pentru cine private (se aplica un cost suplimentar) pentru a completa bucataria variata.
Gama larga de optiuni oferite la unul dintre cele mai bune hoteluri all-inclusive din Republica Dominicana permite oaspetilor nostri nu numai sa se distreze, ci si sa se bucure de experiente unice, cum ar fi savurarea bucatariei locale dominicane sau a preparatelor de specialitate internationale in restaurante.
De asemenea, oaspetii se pot bucura de sporturi nautice precum scufundari, snorkelling, caiac sau windsurfing. Exista o gama intreaga de facilitati pentru pasionatii de sport, impreuna cu un centru spa exclusivist pentru cei care doresc sa se relaxeze. Aveti, de asemenea, un cazinou nonstop, 2 cluburi, terenul de golf The Lakes, un escape room, un centru comercial, un teren de fotbal profesionist, un teren de baseball semi-profesional si spectacole pentru oaspetii carora le place sa profite la maximum de serile lor.


Locatie