Chrissi Amoudia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Hotelul Chrissi Amoudia de 4 stele este situat la aproximativ 500 m de plaja din Anisaras si 1,5 km de Hersonissos. Localizare: Hotelul Chrissi Amoudia se afla in statiunea Anissaras, la 500 m de plaja si 23 km de aeroportul din Heraklion.
Dotari camere: Camerele din cladirea principala sunt confortabile, decorate cu mobilier de lemn si tesaturi naturale in culori calde. Bungalourile elegante si spatioase sunt inconjurate de gradini si dispun de balcon sau terasa. Toate camerele au paturi duble sau twin si un pat suplimentar in care poate dormi un copil sau un adult. Ambele tipuri de camere dispun de baie, balcon/terasa, telefon, aer conditionat, televizor, uscator de par, seif, frigider.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant principal cu terasa cu vedere panoramica spre mare unde sunt servite in stil bufet micul dejun, pranzul sau cina, bar, snack bar langa piscina. Hotelul pune la dispozitia turistilor facilitati pentru diverse activitati sportive: tenis de camp, volei pe plaja, tenis de masa, biliard, cursuri de scuba diving la piscina hotelului (contra cost). Echipa de animatie a hotelului organizeaza activitati pentru toate varstele: aerobic, fitness, aquafit, cursuri de dans, spectacole. Alte servicii: transfer gratuit zilnic de la hotel la plaja, shuttle bus de 2 ori pe zi spre Hersonissos, rent a car, mini market, acces internet (contra cost), doctor, schimb valutar, seif la receptie.
Facilitati pentru copii: Cei mai mici oaspeti ai hotelului isi pot petrece timpul in mini club sub supravegherea personalului calificat, la piscina cu tobogane sau la locul de joaca. Se asigura patuturi pentru copii sub 2 ani (la cerere).
Clasificarea oficiala: 4*
Web site: www.chrissiamoudia.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.