Blue Sea (Kamari - Santorini)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Situat pe coasta de sud-est a insulei Santorini, hotelul Blue Sea de 3 stele este locul ideal de relaxare. Vederea panoramica atat spre munte, cat si spre mare constituie fundalul perfect pentru o vacanta de neuitat. Hotelul se afla la doar o aruncatura de bat de superba plaja cu nisip si pietris negru din statiunea Kamari, unde pasionatii de sporturi nautice pot avea parte de activitati diverse, cum ar fi jet ski si windsurfing.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Kamari, la aproximativ 80 m distanta de plaja. In apropierea hotelului se afla o statie de autobuz care asigura legatura cu celelalte statiuni ale insulei. Hotelul se afla in apropierea restaurantelor, tavernelor si magazinelor.
Aeroportul din Santorini este situat la o distanta de aproximativ 5 km, iar portul Athinios se afla la 10 km. In apropiere se afla ruinele spectaculoase ale vechii Thira, biserica pitoreasca a lui Agios Nikolaos si izvorul natural Zoodochos Pigi (izvorul datator de viata).

Dotari camere: Hotelul dispune de camere luminoase, cu mobilier clasic, in stil cicladic, dotate cu aer conditionat, wifi, balcon, TV satelit si radio, seif, baie cu dus si cada, uscator de par. Unele camere dispun de chicineta cu frigider.

Facilitati: Hotelul Blue Sea oferta turistilor receptie 24 de ore, lobby, bar interior decorat in stil cicladic, cu mobilier alb si detalii colorate, gradina, piscina, sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina, bar la piscina. Hotelul dispune de aer conditionat si WiFi in zonele publice. La cerere, contra cost se asigura doctor, masaj, facilitati pentru calcat si spalat haine, inchirieri de biciclete si masini.

Categorie oficiala: 3*

Pagina web: https://www.blueseasantorini.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Locatie