Lantana Resort

   Santa Margherita Di Pula


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Lantana Resort este locul ideal daca doriti o vacanta in care sa beneficiati de relaxare, servicii de calitate si frumusete. Cadrul este unul linistit, iar peisajul este incantator, cu gradini in care au fost plantati palmieri si plante exotice. Hotelul Lantana este locul ideal in care puteti savura preparate din bucataria italiana cu influentele locale sarde.


Localizare: Lantana Resort este situat la 40 km distanta de aeroportul Cagliari, la 12 minute de mers de plaja cu nisip fin Nora (1500 m distanta) si la 10 minute de mers de centrul istoric al orasului situat in apropierea hotelului.


Facilitati hotel: Lantana Resort pune la dispozitia turistilor urmatoarele servicii: restaurant, bar, piscina in aer liber, tenis de masa, cursuri de pilates si gimnastica in apa, loc de joaca si programe de divertisment pentru copii, teren de fotbal, inchiriere biciclete, shuttle bus gratuit spre plaja Nora la ore fixe. Pentru copiii sub 2 ani, suplimentul de demipensiune este a la carte si se achita direct la hotel.


Dotari camere: camerele la Lantana Resort sunt echipate cu aer conditionat, internet wifi gratuit, minibar, uscator de par, seif, TV satelit.


Pagina web: https://www.lantanaresort.co.uk/