Berjaya Beau Vallon (H)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Berjaya Beau Vallon Bay Resort este un hotel de 4 stele, situat pe coasta de nord-vest a insulei Mahe. Acesta pune la dispozitia turistilor o piscina in aer liber, 3 restaurante, un teren de tenis si programe de divertisment in timpul serii. In ceea ce priveste camerele, acestea sunt amenajate elegant, au aer conditionat, TV, minibar.

Localizare: hotelul este situat in Beau Vallon, la circa 12 km fata de Aeroportul International Seychelles.

Facilitati hotel: piscina, acces imediat la plaja, internet Wi-Fi gratuit in toate zonele hotelului, sala fitness, prosoape si sezlonguri la piscina/plaja, centru spa/wellness (unele servicii sau tratamente sunt contra cost), receptie deschisa non stop, 4 restaurante a la carte, bar, seri cu cina tematica (cost extra), facilitati pentru sporturile nautice (cost extra), teren si echipament de tenis, teren de joaca pentru copii, cazino (cost extra), biliard (extra cost).

Facilitati camere: camerele sunt mobilate elegant si dispun de internet Wi-Fi gratuit, minibar, telefon, TV, facilitati pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, uscator de par, seif, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par si articole pentru uz personal.

In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, camerele de hotel se elibereaza inainte de ora 11:00;
Site: https://www.berjayahotel.com/mahe