SURFERS SELF CATERING CHALETS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Surfers Beach Chalets se află la 8 km de clubul de golf Seychelles și la 13 km de Aeroportul Internaţional Seychelles. Grădina Botanică din Victoria este la 22 km, iar Parcul Naţional Bai Ternay Marine se află la 25 km. NOTA BOOKING.COM 9.3!!! SUPERB

Localizare:
Surfers Beach Chalets se află la 8 km de clubul de golf Seychelles și la 13 km de Aeroportul Internaţional Seychelles. Grădina Botanică din Victoria este la 22 km, iar Parcul Naţional Bai Ternay Marine se află la 25 km.

Facilitati hotel:
Surfer’s Beach Self Catering Chalets se află pe o plajă cu nisip alb şi oferă mai multe chaleturi, un restaurant și parcare privată. În chaleturi se face curăţenie zilnic, iar oaspeții au acces gratuit la facilitățile de spălătorie comune sau pot solicita un serviciu de spălătorie și călcătorie la un cost suplimentar. Mesele pot fi savurate la restaurant. Există și un bar.

Facilitati camere:
Chaleturile în sistem self-catering sunt dotate cu aer condiționat, ventilatoare de tavan și WiFi gratuit în toate camerele.Toate chaleturile au lounge în plan deschis, zonă de luat masa și chicinetă. Zona de lounge este dotată cu TV cu ecran plat, iar chicineta are plită cu inducţie cu 2 ochiuri, frigider și cuptor cu microunde.