ALBATROS AQUA PARK SHARM EL SHEIKH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere
Hotelul este o oaza de relaxare, fiind special pentru parcul acvatic cu numeroase tobogane pe care il pune la dispozitie oaspetilor sai, dar si pentru serviciile de inalta calitate pe care le ofera acestora.
Localizare
Aflat in inima orasului Sharm El-Sheikh, hotelul se afla la doar 15 kilometri de Aeroportul International Sharm El-Sheikh si la circa 2 kilometri de bariera de corali Temple. Plajele se afla la aproximativ 500 de metri distanta de hotel.
Facilitati hotel
Hotelul are propriul parc acvatic cu numeroase tobogane, pentru personae de toate varstele. La dispozitia oaspetilor sunt puse o serie de restaurant si baruri, precum si un loc de joaca pentru copi si un centru SPA cu apa termala. Receptia hotelului este deschisa nonstop, iar in hotel se gasesc un bancomat si un salon de infrumusetare. In lista de facilitate a hotelului se inscriu si teren de tenis, tenis de masa, plaja privata, divertisment de seara, animatie, sauna, biliard (contra cost). Contra cost, clientii se pot bucura de bai turcesti sau bai cu abur, hidromasaj, Jacuzzi, masaj, centru de wellness. Accesul la Wi-Fi este gratuit si disponibil in intregul hotel.
Dotari camera
Hotelul beneficiaza de 236 de camera moderne, acestea fiind dotate cu aer conditionat, televizor prin satelit, terasa sau balcon, baie privata cu cabina de dus, papuci de casa si uscator de par.