AURORA ORIENTAL SHARM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Hotelul Aurora Sharm este elegant si are vedere spre Marea Rosie si Muntii Sinai. Are spatii verzi ingrijite si ofera o atmosfera confortabila si primitoare clientilor sai.
Localizare: Hotelul Aurora Sharm este localizat in fata marii, la 3 km de aeroport, la 19 km de Naama Bay si la 20 km de centrul vechi al orasului Sharm El Sheikh.
Plaja: Hotelul Aurora Sharm are acces direct la plaja privata organizata cu sezlonguri si umbrele gratuite, precum si facilitati pentru practicarea sporturilor nautice.
Dotari camere: Hotelul Aurora Sharm are 214 camere dotate cu aer conditionat, wi-fi, TV satelit, telefon, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, mini bar, bar/terasa.
Facilitati hotel: Hotelul Aurora Sharm ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, wi-fi, camera bagaje, 2 restaurante, cafenea, 3 baruri, piscina cu sezlonguri si umbrele gratuite, centru spa, sauna, solarium, fitness, gym, masaj, jacuzzi, spectacole si programe de animatie, club de noapte. Hotelul ofera posibilitatea practicarii sporturilor: volei de plaja, boccia, darts, tenis de masa, aerobic.
Facilitati pentru copii: Hotelul Aurora Sharm asigura copiilor loc de joaca, piscina, club, mini disco, program de animatie si activitati, servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Pagina web: http://aurora-sharm-resort-sharm-el-sheikh.sharmelsheikhotels.com/en
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.