NOVOTEL PALM SHARM

de la
1348  1186 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.04.2024 - 20.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Novotel Palm Sharm El Sheikh este construit in 2007 si consta intr-o cladire principala cu un etaj (zona receptiei) si anexe cu 2 etaje inconjurate de gradini de palmieri. Este un hotel elegant si confortabil, fiind ideal pentru familii si relaxare.
Localizare: Novotel Palm este localizat in inima zonei Naama bay, la 7 km de Orasul Vechi si la 17 km de aeroport.
Plaja: Novotel Palm este situat la 200 m de plaja nisipoasa cu ponton, cu sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice
Dotari camere: Novotel Palm dispune de 185 de camere spatioase decorate cu stil, dotate cu balcon/terasa, aer conditionat, telefon, seif, wi-fi, TV satelit, mini bar, fier de calcat, baie cu dus si uscator de par.
Facilitati hotel: Novotel Palm ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, business centre, doctor (la cerere, cu plata), 3 restaurante, 2 baruri, 2 piscine exterioare, o piscina olimpica, sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite, fitness, centru spa, coafor. Hotelul asigura facilitati pentru practicat scufundari, sporturi acvatice, volei de plaja, tenis de masa.
Facilitati copii: Novotel Palm ofera copiilor loc de joaca, piscina, club (4-12 ani), program de animatie, servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.