BELLEVUE SUNNY BEACH

de la
654 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel Bellevue este situat in partea de nord a plajei Sunny, chiar peste promenada de plaja - 10 m si la aproximativ 700 m de centrul statiunii.
Facilitati:
Lobby cu receptie si cutii de valori (cu plata), room service, inchiriere de masini, schimb, lobby bar, restaurant principal si restaurant italian a la carte. Sala de conferinte - pana la 100 de locuri. Wi-Fi gratuit in hol si in camere. Pe terenul bine intretinut este o piscina (compartita cu hotelul alaturat) cu bar-piscina, terasa la soare. Birou de schimb valutar in hol. Coafor si salon de infrumusetare.
Cazare:
Check-in: ora 15:00
Check-out: ora 12:00
12 etaje, 4 lifturi, 270 unitati in total.
Double side sea room (max 2+1/3+0) - aprox. 20-24 mp, 2 paturi obisnuite, mocheta, telefon, aer conditionat centralizat, uscator de par, TV LCD cu cablu, mini-bar, balcon, baie cu dus, Wi-Fi. Vedere laterala la mare. Pat suplimentar/canapea extensibila de o persoana/.
Double superior side sea room (max 2+1/3+0) - aprox. 20-24 mp, Camere renovate 2022. Etajul superior, 2 paturi obisnuite, mocheta, telefon, aer conditionat centralizat, uscator de par, TV LCD cu cablu, mini-bar, balcon, baie cu dus, Wi-Fi. Vedere laterala la mare. Pat suplimentar/canapea extensibila de o persoana/
Double promo no balcony room (max 2+1/3+0) - aprox. 20-24 mp, 2 paturi obisnuite, mocheta, telefon, aer conditionat centralizat, uscator de par, TV LCD cu cablu, mini-bar, baie cu dus, Wi-Fi. Fara balcon. Pat suplimentar/canapea extensibila de o persoana/.
Double room for single use (max 1+0) - aprox. 20 mp, 2 paturi obisnuite, mocheta, telefon, aer conditionat centralizat, uscator de par, TV LCD cu cablu, mini-bar, baie cu dus, Wi-Fi.
Family Room (max 4+1) - aprox. 40 - 48 mp, 2 camere duble (4 paturi obisnuite) cu usa comunicanta, mocheta, telefon, aer conditionat centralizat, uscator de par, TV LCD cu cablu, mini-bar, balcon, baie cu dus, Wi-Fi . Pat suplimentar/canapea extensibila de o persoana/.
Copii: miniclub pentru copii 4-12 ani /10.00 - 12.00 & 15.00 - 17.30/, scaune inalte in restaurante, zona de joc /contra cost/, patut /la cerere, contra cost 5 BGN pe zi/, bufet pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina exterioara, 2 sezlonguri si 1 umbrela de soare la piscina (in functie de disponibilitate), o umbrela si doua sezlonguri per unitate pe plaja, fitness, tenis de masa, aerobic, internet Wi-Fi suplimentar in hol, fier de calcat de la receptie.
Cu plata: telefon in camera, masaje, biliard, biciclete de inchiriat, mini-bar, schimb valutar, serviciu de spalatorie, coafor, check-out tarziu in functie de disponibilitate, taxi, room service.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare cu loc de parcare limitat, platita 20 BGN/zi. Nu este posibila rezervarea unui loc de parcare in avans.

NOU 2023 !!!Bellevue 4*, Sunny Beach: 1 umbrela si 2 sezlonguri per unitate pe plaja din fata hotelului /in functie de disponibilitate, 30 mai - 30 septembrie/- gratuit. Unele dintre camere sunt renovate in 2022. Camerele renovate se numesc DBL Suprerior Side Sea View.

ALL INCLUSIVE PLUS 2023:

*Serviciul ALL INCLUSIVE incepe la ora 15:00 la data sosirii si se termina cu micul dejun tarziu la data de check-out.

Restaurant principal cu terasa panoramica cu vedere la mare Bellevue:
Mic dejun tip bufet 07:30 - 10:30 Bauturi: apa, fara alcool, cafea, bauturi reci si calde
Pranz tip bufet 12:00 - 14:00 Bauturi: apa, non-alcoolice, bere, vin, cafea, bauturi reci si calde
Cina bufet 18:00 - 21:00 Bauturi: apa, alcoolice si nealcoolice locale, bere, vin, cafea, bauturi calde si reci
Mese la gratar si bucataria traditionala bulgara - o data pe saptamana, in functie de conditiile meteorologice

Restaurantul italian A-la-Carte BENDITA:

Cina 19:00 - 22:00
Bauturi servite: apa, fara alcool, bauturi spirtoase si lichioruri locale, bere, vin, ceai, cafea.
*1 cina este inclusa in conceptul ALL INCLUSIVE NUMAI pentru oaspetii rezervati in CAMERA SUPERIOR. Aplicat pentru minim 7 nopti. Este necesara rezervare in avans, iar in cazul locurilor libere in restaurant.

Pool Bar on the Beach Promenade Bellevue:: 09:00 - 23:00
Bauturi: apa, bauturi nealcoolice, sucuri, bere, vin, bauturi spirtoase si lichioruri locale, cafea, ceai. Cocktailuri alcoolice si nealcoolice. Autoservire.

Lobby Bar Bellevue: 08:30 - 23:00
Bauturi: apa, bauturi nealcoolice, sucuri, bere, vin, bauturi spirtoase si lichioruri locale, cafea, ceai. Cocktailuri alcoolice si nealcoolice. Autoservire.
*Dulciuri de dupa-amiaza: 15:00 - 16:00 /Fructe, inghetata si dulciuri/

Piscina exterioara cu sectiune pentru copii /compartita cu oaspetii hotelului vecin/
Sezlonguri si umbrele la piscina - in functie de disponibilitate

Plaja:

O umbrela si doua sezlonguri per unitate gratuite pe plaja / in functie de disponibilitate, 30 mai - 30 septembrie/
Prosoape de plaja disponibile contra depozit - 25 BGN /09.00-11.00 & 16.00-18.00/
Nu este permisa rezervarea in prealabil a sezlongurilor prin amplasarea de prosoape, haine sau alte obiecte personale.

* Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica serviciile ALL INCLUSIVE. Pot exista modificari ale serviciilor oferite si ale programului de lucru in sezonul de jos sau din cauza de forta majora.

Locatie