DAS CLUB HOTEL RHODOPI / ZVETE / FLORA PARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul potrivit pentru familii este situat la aproximativ 100 m de frumoasa plaja de nisip si la 500 m de centrul statiunii.
Facilitati:
Cele 350 de camere sunt impartite in 3 cladiri, exista un hol mare de intrare cu o receptie principala, Wi-Fi gratuit /in cladiri si camere/, lifturi, casa de schimb valutar, magazin de suveniruri.
Doua piscine in aer liber, inconjurate de terase la soare si piscina pentru copii cu atractii acvatice pentru copii 4-12 ani, situate intr-un parc spatios, invitand tineri si mari la relaxare intr-o atmosfera confortabila si oferind numeroase locuri de sport si divertisment.
Hotelul dispune de un restaurant principal cu terase exterioare, bar la piscina, lobby bar Zvete, snack bar, Coffee Point. De asemenea, li se ofera aplicatii cosmetice cu produse see, masaje cu un kinetoterapeut sportiv cu experienta, Terapii cu namol, doctor.
Cazare:
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 12:00 a.m..
Total 350 de camere
Camera dubla (max 2+1) aprox. 24 - 26 mp. Mobilat elegant, cu pat king-size sau paturi twin, o canapea extensibila (pentru copii), un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, un telefon cu linie directa, un seif (contra cost), WELAN, un mini-frigider, o baie cu o cabina de dus, toaleta, uscator de par, balcon. Sunt disponibile si pentru ocupare single.
Studio (min 2ad, max 2+2) aprox. 34 mp. Dotat cu aceleasi facilitati ca si camera dubla, studioul este mai spatios si are zona de relaxare suplimentara si doua canapele extensibile.
Apartamente (min 2 anunturi, max 3+1) aprox. 45 mp. Cu aceleasi facilitati ca si garsoniera, dar mai spatioasa, cu usa de legatura cu camera de zi/dormitor. Pat dublu si canapea extensibila. Toate unitatile sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, telefon, televizor cu cablu TV, mini-frigider, seif/contra cost/.
Copii:baby cot(cu plata 7 bgn/zi, la cerere), scaune inalte in restaurant, locul de joaca pentru copii, sectiunea pentru copii a piscinei, club pentru copii si animatie pentru copii pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit
: 2 piscine exterioare, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, fitness, gimnastica acvatica, gimnastica, tenis de masa, volei pe apa, animatie zilnica si divertisment soft seara.
Contra cost: biliard, sauna, baie de aburi, masaj, coafor
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: contra cost - 12 BGN/per masina pe zi, locuri de parcare limitate, nepazite

ALL INCLUSIVE 2023

**Mancare si bauturi
*Restaurant principal:
- Mic-dejun bufet
- Pranz tip bufet
- Cina tip bufet
- Bauturi locale nealcoolice, vin si bere - disponibile in timpul mesei la restaurantul principal

*Posibilitate de pranz la Snack Bar

*La diferitele baruri din complex / Snack bar, Pool bar, Lobby bar Zvete, Coffee point/:
- 10.00 - 23.00 Bauturi locale nealcoolice, bauturi racoritoare si calde
- 11.00 - 23.00 Vin si bere locale, cocktailuri
- 15.00 - 16.00h Cafea si prajituri, biscuiti, produse de patiserie, inghetata
- 16.30 - 23.00h Selectie de bauturi spirtoase locale

* Sport si divertisment:
2 piscine
Piscina pentru copii cu atractii acvatice (4-12 ani)
Sezlonguri si umbrela la piscina
Fitness
Minigolf
Tenis de masa
Volei pe apa
Darts
Boccia
Mini club (4-12 ani) 6 zile pe saptamana
Program de animatie pentru copii 4-12 ani (jocuri si activitati pentru copii, mini disco) 6 zile pe saptamana
Program de animatie sportiva pentru adulti (activitati sportive, jocuri si divertisment soft de seara) 6 zile pe saptamana

Note:
* Va rugam sa retineti ca facilitatile care nu sunt enumerate in descrierea All Inclusive pot fi supuse unei taxe locale, unele facilitati se pot deschide mai tarziu sau se pot inchide mai devreme, in functie de conditiile meteorologice si de ocuparea hotelului suspendata la inceputul si la sfarsitul sezonului de vara.
* Toate bauturile sunt supuse autoservirii

Contra cost:
Locuri de parcare
Seif
Patut
Servicii de wellness (terapii si masaje)
Sezlonguri si umbrele pe plaja
Biliard


Locatie