LTI Neptun Beach

de la
601 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 06.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare : este amplasat in imediata apropiere a plajei statiunii Sunny Beach, separat de aceasta doar prin faleza Facilitati hotel: Restaurant principal in stil bufet, lobby bar, piscina exterioara, piscina interioara, sala de fitness, sauna, baie de abur, masaj, loc de joaca pentru copii, internet wireless, parcare, room service, inchirieri auto, receptie 24h, schimb valutar, seif, magazin, lift, animale de companie nu sunt acceptate. Activitati: tenis de masa, biliard, aerobic Descriere camere : Hotelul are 334 de camere, toate echipate cu baie proprie cu dus, uscator de par, telefon, TV, aer conditionat, minibar, balcon si acces la internet wireless. Camerele deluxe sunt renovate. Camera de familie este alcatuita din doua camere duble, cu usa de legatura, si sunt cu vedere la parc.
Hotelul este amplasat in imediata apropiere a plajei statiunii Sunny Beach, separat de aceasta doar prin faleza
Descriere camere:
Hotelul are 334 de camere, toate echipate cu baie proprie cu dus, uscator de par, telefon, TV, aer conditionat, minibar, balcon si acces la internet wireless. Camerele deluxe sunt renovate. Camera de familie este alcatuita din doua camere duble, cu usa de legatura, si sunt cu vedere la parc.
Descriere facilitati:
Restaurant principal in stil bufet, lobby bar, piscina exterioara, piscina interioara, sala de fitness, sauna, baie de abur, masaj, loc de joaca pentru copii, internet wireless, parcare, room service, inchirieri auto, receptie 24h, schimb valutar, seif, magazin, lift, animale de companie nu sunt acceptate. Activitati: tenis de masa, biliard, aerobic