Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Receptie 24h
Parcare
Lift
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Noelia Playa se afla situat la 300 metri fata de plaja Jardin a statiunii Tenerife si ofera o piscina pe acoperis si o terasa cu vedere la oras si la munte.

Localizare

  Noelia Playa se afla situat in Puerto de la Cruz la 300 de metri fata de plaja Jardin cu nisip negru vulcanic fin, 25 km de aeroportul de nord si 150 metri fata de autogara orasului Puerto de la Cruz. Locatia este apropiata de Parcul National Teide si Santa Cruz de Tenerife (oferă legături spre Parcul Național Teide și Santa Cruz de Tenerife, capitala insulei). La 5 minute de mers pe jos se găsesc numeroase baruri și restaurante.

Cele mai populare atracții sunt reprezentate de San Felipe Castle (300 m, fiind una dintre fortificațiile din trecut, care au protejat orașul și încă mai păstrează o mare parte din istoria ancestrală), Plaza Charco (600 m), Puerto de la Cruz Town Hall (900m), Loro Park (1,1 km), Martianez Shopping Centre (1,3 km), Lacul Martianez (1,4 km), Puerto de la Cruz Casino (1,5 km), La Villa Shopping Centre si Botanical Gardens (2 km), Pueblo Chico Park (2,5 km), Playa Bollullo Beach (3,5 km).

Facilitati hotel

Hotelul Noelia Playa ofera numeroase facilitati pentru un confort accesibil precum internet Wi-Fi gratuit, aer conditionat, lift, camera de jocuri, terasa la soare, piscina in aer liber, biliard, teren de golf, restaurant, bar, parcare gratuita, inchirieri auto/biciclete, servicii de calcatorie, curatatorie chimica/spalatorie, receptie nonstop, oferă o piscină pe acoperiș și o terasă cu vedere la oraș și la munte, sală de conferințe spațioase și complet echipate, cafenea, restaurant și minimarket. Restaurantul servește mese tip bufet, inclusiv mâncăruri internaționale și din Insulele Canare. Barul cu pian oferă muzică live în fiecare seară. Personalul recepției poate organiza excursii și oferă servicii de schimb valutar și de închirieri auto.

Facilitati camere

  Acest hotel de apartamente este format din 106 apartamente studio repartizate pe șase etaje.

Toate camerele hotelului se bucură de o vedere magnifică la Oceanul Atlantic si sunt decorate intr-un stil foarte modern si culori calde, luminoase si spatioase, incluzand facilitati precum TV prin satelit, aer conditionat, baie proprie, articole de toaleta gratuite, uscator de par, chicinetă și balcon mobilat.

Locatie