Iberostar Kuriat Palace

de la
1362 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.10.2024 - 01.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Iberostar Kuriat Palace este un hotel in care oaspetii pot gusta din plin atmosfera prietenoasa a Tunisiei, intr-un loc ce pune la dispozitie o multime de servicii si facilitati pentru un concediu reusit.Facilitati camere
Iberostar Kuriat Palace detine 222 de camere ce sunt dotate cu aer conditionat, tv, telefon fix si baie cu cada.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati: zona de plaja, piscina interioara si piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele pentru soare, centru de spa, locuri de parcare gratuite, room service, restaurant, bar lounge, spectacole de entertainment zilnice.

Plaja
Hotelul dispune de zona de plaja proprie ce este amenjata cu sezlonguri si umbrele pentru plaja.

Localizare
Hotelul Iberostar Kuriat Palace este situat pe malul Marii Mediterane la aproximativ 8 kilometri de centrul orasului si la doar 1 kilometru de aeroport. In apropiere de hotel se afla o statie de autobuz ce face legatura cu zonele importante ale orasului, un parc acvatic de distractii la circa 1 kilometru si un mall la aproximativ 2 kilometri. La circa 8 kilometri de hotel se afla fortareata cunoscuta sub denumirea locala de Ribat, centrul vechi al orasului si Mausoleul Habib Bourguiba, locuri perfecte pentru cei ce vor sa guste din cultura locala, dar si pentru fotografii de vacanta sau plimbari relaxante.