MEDINA DIAR LEMDINA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: HOTELUL MEDINA DIAR LEMDINA din statiunea Yasmine Hammamet este un complex de 4 stele cu un parc tematic. Oaspetii hotelului Diar Lemdina pot explora zonele inconjuratoare din Medina. Terenurile de golf Citrice si Yasmine sunt situate la aproximativ 10 km. Hotelul este cotat pentru cel mai bun raport calitate/pret in Hammamet.
Localizare: HOTELUL MEDINA DIAR LEMDINA este localizat la 43 de km de aeroportul Enfidha-Hammamet, la 11 km de centrul orasului Hammamet si la 300 metri de plaja.
Plaja: HOTELUL MEDINA DIAR LEMDINA este situat la 300 m de plaja privata cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: HOTELUL MEDINA DIAR LEMDINA dispune de 250 de camere cu un decor traditional tunisian dotate cu toate facilitatile necesare.
Camera standard dispune de aer conditionat, balcon, TV prin cablu, telefon, baie, minibar, dus, cada, seif, telefon, uscator de par, frigider, cuptor cu microunde, incalzire. Suprafata camerei este de 25 m2.
Junior suite dispune de 2 canapele extensibile si un pat dublu, aer conditionat, balcon, TV prin cablu, telefon, baie, minibar, dus, cada, seif, telefon, uscator de par, frigider, cuptor cu microunde, incalzire. Suprafata camerei este de 75 m2.
Facilitati: HOTELUL MEDINA DIAR LEMDINA dispune receptie 24 de ore, wi-fi, 2 restaurante, 5 baruri, piscina exterioara, piscina pentru copii, golf, fitness, seif, sala de conferinte.
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: http://www.medina.com.tn/en/hotel/hotel-diar-lemdina-311.html