DOUBLE TREE BY HILTON (Nungwi)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar Nungwi ofera servicii de patru stele si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum acces imediat la zona de plaja privata, echipata cu sezlonguri si umbrele gratuite, parcare privata gratuita si pazita, serviciu de inchirieri auto si facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.


Localizare
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar Nungwi este localizat in nordul extrem insulei exotice Zanzibar, la malul marii.
Capitala insulei Stone Town, precum si Aeroportul International Abeid Amani Karume se afla la aproximativ 65 km distanta de resort.


Plaja
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar Nungwi se afla pe faimoasa Nangwi Beach, cu nisip fin alb si ape cristaline.
Oaspetii se pot bucura de soare si apa calda a Oceanului Indian sau pot participa la diverse sporturi acvatice windsurfing, scufundari, snorkeling, caiac-canoe.


Dotari camere
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar Nungwi ofera camere queen cu vedere la gradina, piscina sau ocean.
Toate unitatile de cazare includ dotari standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV LCD cu receptie satelit, dulap, pat cu baldachin, seif, minibar, cana fierbator, balcon sau terasa cu zona de relaxare, baie privata cu dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, prosoape, plase anti-insecte, prize langa pat.


Facilitati hotel
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar Nungwi pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum receptie deschisa 24/7, loc de joaca pentru copii, room service, magazine de suveniruri, un salon de infrumusetare si un centru SPA.


In cadrul centrului SPA si Wellness, oaspetii pot beneficia de masaje terapeutice sau tratamente corporale si faciale. Cei activi se pot antrena zilnic in sala de fitness.
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar Nungwi ofera un mic dejun bogat, in stil bufet suedez, in cadrul restaurantului Ngalawa, unde oaspetii se pot delecta cu o varietate de preparate specifice bucatariei locale si internationale.


La Fisherman Bar & Grill, oaspetii se pot relaxa cu o narghilea, o bautura si o gustare usoara. Pentru cei care isi petrec timpul la piscina, exista Dolphins Pool Bar, care ofera diverse tipuri de pizza si gustari.


La DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar Nungwi, oaspetii pot participa la oricare dintre activitatile sportive si recreative disponibile, Printre acestea se numara spectacole de muzica live si divertisment, biliard, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, sporturi acvatice (snorkeling, scufundari, pescuit).


Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://www.hilton.com/en/hotels/znzdtdi-doubletree-resort-zanzibar-nungwi/


Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
La hotel se solicita o taxa de 1 USD / pers / noapte, conform legii turistice din Zanzibar, care se va achita la receptie.