WHITE PARADISE ZANZIBAR (Pongwe)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere
White Paradise este un loc ideal pentru toate varstele care pune la dispozitia turistilor entertainment, activitati, evenimente, cine festive pentru cupluri.


Localizare
White Paradise Beach Resort se afl in localitatea Pongwe, pe o plaj privat din regiunea Zanzibar, la 36 de km de Aeroportul InternaLLional Abeid Amani Karume, plaja la 150 de metri, Kichwele Forest Reserve la 27 de km.


Plaja
Plaja privata a resortului ofera niste experiente unice pe care orice turist le poate incerca. Se pot organiza tururi si excursii catre Stone Town, insula condimentelor (nucsoara, scortisoara, ghimbir, piper, vanilie), safari blue, safari game drive, boat safari, walk safari, satul Mloka, air safari, padurea Jozani, delfini, insula inchisorii.


Dotari camera
Resortul dispune de mai multe tipuri de cazare: superior villa, ebony garden studio si in curand si private pool villa. Superior villa este dotata cu sticla securizata, TV, aer conditionat si pat Royal King Size. Ebony garden studio este un studio de 40 m2 cu vedere la gradina.


Facilitati hotel
White Paradise Beach Resort pune la dispozitia clientilor o piscina de 1300 m2, lectii de yoga, wifi, spa, restaurant.


Clasificare oficiala
4 stele


Pagina web
https://white-paradise.com/


Nota informativa
Pentru anumite facilitate din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.