Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Club Hotel Miramar 4*

* de la 179€

Obzor, Bulgaria

Sejur 3 nopti in 2018: *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul HVD Club Miramar - Ultra All Inclusive are o amplasare frumoasă în Obzor, una dintre cele mai populare staţiuni de la Marea Neagră, pe plaja de nisip. Oferă o vacanţă extraordinară şi relaxantă cu o serie de facilităţi.

Relaxați-vă pe terasa superbă cu vedere magnifică la mare, bucuraţi-vă de soare lângă barul de pe plajă, cu şezlonguri şi umbrele, sau practicaţi sporturi nautice și faceţi excursii cu bicicleta prin peisaje naturale frumoase. Hotelul HVD Club Miramar - Ultra All Inclusive are piscine mari în aer liber şi 1 piscină interioară. De asemenea, puteţi juca volei pe plajă.

Relaxaţi-vă la centrul spa şi bucuraţi-vă de un somn odihnitor în camera dumneavoastră spaţioasă şi elegantă.

Dacă sunteţi în vacanţă împreună cu cei mici, profesioniştii de la clubul copiilor se vor ocupa de copiii dumneavoastră, oferindu-le un program distractiv care include dans, jocuri şi lecţii vesele.

  • Perioada 1 mai 2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!