Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Club Med Gregolimano

* de la 813€

Gregolimano, Grecia

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Club Med va asteapta si in Grecia la Gregolimano, pe Insula Evvia, gata sa va ofere un sejur activ si relaxant. Multiplele facilitati spa, dar si activitiatile sportive nautice si terestre, va sunt puse la dispozitie de perosnalul resortului.

Evvia (Eubeea), a doua insula ca marime (dupa Creta) este chiar langa coasta peninsulei Grecia, aparandu-ne pe harta ca o piesa mare de puzzle, stand intr-o pozitie putin nepotrivita. Orasul principal, Halkidha (27) este destul de aproape de peninsula ca sa existe un mic pod plutitor si un pod de suspensie nou, mult mai mare, pentru a face legatura mai usor de realizat. Se pare ca Aristotel a fost atat de frustrat incercand sa inteleaga mareele ce erau in acest canal ingust - vara sunt foarte neregulate si uneori destul de repezi - incat s-a aruncat in apa.
Halkidha este acum un oras industrial, dar Kastro cu moscheele sale si biserica Aghia Paraskevi merita vizitate la fel ca si Muzeul de Arheologic din orasul nou. Exista de asemenea si o sinagoga construita la mijlocul secolului trecut si inca utilizata de mica, dar activa comunitate evreo-roma-niota. Eretria (28) in partea sudica este un oras-statiune in sezonul estival cam aglomerat, unde feriboturile pleaca din Skala Oropoii catre peninsula. Ca si Halkidha, Eretria, este un oras prin care merita sa treci, iar micul Muzeu de Arheologie de aici este foarte bun, desi e rareori e deschis. In general partea, sudica a insulei e mai uscata si mai putin verde. Drumul de coasta din Eretria este presarat cu case de vacanta chiar inainte de Aliveri unde patrunde in insula. In S se gaseste prosperul oras Karystos (29) de pe tarmul marii spre Lepoura. De aici drumul principal trece prin catunul Hani Avlonariou cu marea si neobisnuita biserica Aghios Dhimitrios inainte de a continua prin tinutul agricol deluros pentru a a-junge pe coasta estica la Paralia (sau Stomio) (30) unde un mic rau se varsa in mare. Apoi drumul merge pe langa tarm prin Platana catre port la Paralia Kymi. La nord de Halkidha, micul sat Steni (31), pe pantele Muntelui Dhirhys, este o localitate indragita de atenienii ce cauta aer curat si restaurante bune. Limni este un oras din secolul al XIX-lea dragut, accesibil, desi plajele nu impresioneaza.
O inlantuire de plaje remarcabile gasim mai la nord dupa anticele bai inca functionale de la Lou-tra Edhipsou, incepand cu Gregolimano si Aghios Yeorghios. Coasta de est este montana, cu coame stancoase terminandu-se abrupt direct in mare, dar exista si cateva plaje ce merita cautate. Printre acestea se numara si plajele: Angali, Paralia Kotsi-kias, Psaropoiili si Ellinika, dintre care ultima este cea mai mica si mai placuta.
Faimoasa statuie de bronz a lui Poscidon aruncand o sulita acum prezenta in Camera 15 a Muzeului National a fost gasita in mare langa Capul Artemesion pe coasta nordica in 1928.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur de minim 2 persoane adulte

Pachetul include:
- cazare 7 nopti/2 adulti in camera dubla standard
- masa all inclusive

Pachetul nu include:
- transport (se poate asigura la cerere, contra-cost: autocar, avion)
- taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
- alte servicii si facilitati ale hotelului care pot fi EXTRA COST
- excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale.

*Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!