Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Club Med Opio en Provence

* de la 892€

Opio, Franta

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

O vacanta pe Coasta de Azur va aduce beneficii la care poate nici nu v-ati fi gandit: soarele, plimbarile in aerul proaspat de la poalele muntilor sau pe faleza de pe malul marii aduc un plus de sarm regiunii Provence. Club Med Opio en Provence, situat mai sus de Cannes, pe platoul Valbonne, va dezvaluie o zona umbrita de paduri de pini si plantatii de maslini. Este locul ideal pentru o vacanta in familie !

- E-mail: info@ofertadevacanta.ro / Telefon: 0755 195 555, 0755 013 981, 0772 271 745
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include
- Cazare 7 nopti
- All inclusive
- Sporturi terestre/nautice

Tariful nu include
- Transfer la/de la hotel
- Transport aerian dus-intors
- Cheltuieli suplimentare
- Bauturi suplimentare
- Taxa de statiune
- Asigurare storno si medicala (aprox. 80 ron/pers.)
*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!